Πασχαλάκης: «Η ένταση έφερε αντίδραση»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έστρεψε πάνω του τα βλέμματα της κερκίδας, στη διάρκεια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, με την κίνηση που έκανε προς την κερκίδα των φίλων της κρητικής ομάδας μετά το γκολ που σημείωσε ο συμπαίκτης του, Λέο Μάτος. Στο τελείωμα του αγώνα, όμως, ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς, ενώ έδωσε τη δική του εξήγηση για ό,τι συνέβη.
"Βγήκε η ένταση του παιχνιδιού και ήταν αυτή η αντίδραση...",
απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έγινε και έκλεισε εκεί το θέμα, το οποίο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και ήταν από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του αγώνα.

Σε ό,τι αφορά στην αναμέτρηση, ο Έλληνας τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, δήλωσε: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας στο β’ μέρος. Διαχειριστήκαμε καλά το β’ μέρος και πήραμε μια νίκη όχι τόσο εύκολη, όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".

Και συμπλήρωσε: "Δεν μας απασχολεί καθόλου αυτή τη στιγμή το παιχνίδι της ΑΕΚ. Το παιχνίδι με την Τσέσλι, για μένα, είναι η μισή χρονιά. Πάμε δυνατά να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ή τον έναν βαθμό, ό,τι προκύψει".

Ερωτώμενος για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του ΟΦΗ, απάντησε: "Οι συνθήκες είναι δύσκολες αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό. Όπως είναι δύσκολο για τον ΟΦΗ, είναι και για μας. Κάναμε πολύ δυνατή ανατροπή, δείξαμε χαρακτήρα".
Keywords
Τυχαία Θέματα