Πρώτη απώλεια της Ρεάλ!

Πρώτη βαθμολογική απώλεια της Ρεάλ στη σεζόν, 1-1 με την Αθλέτικ εκτός έδρας. Εξαιρετική εμφάνιση ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου Σιμόν. Ο Λοπετέγι διόρθωσε το λάθος του και έβαλε αλλαγή τον Κασεμίρο στο δεύτερο ημίχρονο.

Με προβληματική ανασταλτική λειτουργία η Ρεάλ και με εμφανή την απουσία του Κασεμίρο στα χαφ βρέθηκε πίσω στο σκορ με το ωραίο γκολ
του Μουνιάΐν από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Μπερίτσο ήταν εξαιρετική ανασταλτικά και έψαχνε με μακρινές μεταβιβάσεις τον Ουίλιαμς, το παιχνίδι του οποίου βοηθούσαν αποτελεσματικά οι Μουνιαΐν και Σουσαέτα. Η Ρεάλ απείλησε με Μόντριτς και Ασένσιο, αλλά σταμάτησε στον πολύ καλό τερματοφύλακα Σιμόν.

Στο δεύτερο μέρος, η είσοδος του Κασεμίρο έδεσε το κέντρο της Ρεάλ και η παρουσία του Ίσκο οδήγησε στην ισοφάριση στο 63’ με κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Μπέιλ. Ο σκόρερ της Αθλέτικ Μουνιάΐν αποχώρησε τραυματίας και η γηπεδούχος οπισθοχώρησε και δεν απείλησε τον Κουρτουά. Η Ρεάλ κυριάρχησε στο κέντρο και είχε τον έλεγχο στο ματς.

Μπιλμπάο: Σιμόν, Μαρτίνεθ, Αλβάρεθ, Ετσεμπερία (81’ Ρίκο), Ουίλιαμς (75’ Σαν Χοσέ), Μουνιαίν (53’ Κάπα), Μπερσίσε, Σουσαέτα, Γκαρθία, Ντε Μάρκος, Ραούλ Γκαρθία
Αναπληρωματικοί: Ολεάγα, Σαν Χοσέ, Ρίκο, Αντούριθ, Κάπα, Βαλενθιάγα, Ασκοαίν

Ρεάλ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Κρόος, Μπενζεμά, Μόντριτς (Ίσκο 61’), Μπέιλ (Βάθκεθ 75’), Μαρσέλο, Ασέσνσιο, Θεμπάγιος (45’Κασεμίρο)
Αναπληρωματικοί: Νάβας, Νάτσο, Μαριάνο, Κασεμίρο, Βάθκεθ, Οδριοθόλα, Ίσκο
Keywords
Τυχαία Θέματα