Βεζένκοφ: «Αυτοκτονήσαμε από μικρές λεπτομέρειες στο τέλος» (vid)

Βεζένκοφ: «Αυτοκτονήσαμε από μικρές λεπτομέρειες στο τέλος» (vid)antoniamath11Παρ, 01/22/2021 - 22:11

Στην εκπομπή "Super Euroleague" μίλησε ο Σάσα Βεζένκοφ για το παιχνίδι με την Ζάλγκιρις Κάουνας, ο μπασκεμπολίστας των "ερυθρόλευκων" τόνισε ότι η ομάδα του αυτοκτόνησε σε μικρές λεπτομέρειες στο τέλος. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ζάλγκιρις Κάουνας: "Σήμερα δεν ξεκινήσαμε καλά στην άμυνα με την Ζάλγκιρις. Εμείς επιθετικά παίζαμε

καλά, αλλά έπρεπε να παίξουμε καλά στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να περιορίσουμε τον Λοβέρν. Αυτοκτονήσαμε από μικρές λεπτομέρειες". 


Για τα λάθη και τους πόντους των "γηπεδούχων": "Θα μου επιστρέψετε να διαφωνήσω μαζί σας. Αυτό είναι το μπάσκετ κερδίζαμε +7 πόντους κει έπρεπε να κλειδώσουμε την νίκη. Κάναμε κάποια λάθη και αφήσαμε την Ζάλγκιρις". 

Για την άμυνα: "Την τελευταία ώρα δεν παίξαμε καλά στην άμυνα. Όταν είσαι κοντά στο σκορ πρέπει να κλειδώνεις τα παιχνίδια. Κάναμε πολλά λάθη να διορθώσουμε τα λάθη μας γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι κοντά". 

Για την οκτάδα της Euroleague: "Όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν ή να χάσουν. Να έχουμε στόχους και να παίζουμε καλύτερο μπάσκετ". 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off On Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Βεζένκοφ: «Αυτοκτονήσαμε από μικρές λεπτομέρειες στο τέλος» Submitted by npilios on Παρ, 01/22/2021 - 22:38 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/VEZENKOF_220121.mp4 ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Σάσα Βεζένκοφ, σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού επί της Ζάλγκιρις Κάουνας (81-79), αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports, τονίζοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" αυτοκτόνησαν στο τέλος. ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Μπάσκετ On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Σάσα Βεζένκοφ, σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού επί της Ζάλγκιρις Κάουνας (81-79), αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports, τονίζοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" αυτοκτόνησαν στο τέλος.
Article publish on Παρ, 01/22/2021 - 22:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα