Σφιντέρσκι: "Αυτή είναι η διαφορά ΠΑΟΚ-Μπολόνια"

Σφιντέρσκι: "Αυτή είναι η διαφορά ΠΑΟΚ-Μπολόνια"edadaΠαρ, 01/22/2021 - 21:04

Τα ιταλικά ΜΜΕ επιμένουν ότι η Μπολόνια ενδιαφέρεται πάντα για την απόκτηση του Κάρολ Σφιντέρσκι από τον ΠΑΟΚ, όμως, τις δύο ομάδες χωρίζει σοβαρή οικονομική διαφορά, που δεν επιτρέπει τη μεταγραφή να ολοκληρωθεί. Συγκεκριμένα, σημερινό (22/1) δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.ilpallonegonfiato.com αναφέρει

ότι η ιταλική ομάδα προσφέρει 3 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Πολωνού στράικερ, ενώ ο "Δικέφαλος" ζητά 5 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

Στο δημοσίευμα αυτό, με τίτλο "Καθοριστικές ώρες για τον Σφιντέρσκι", επισημαίνεται ότι: "Αυτές είναι καθοριστικές ώρες για την άφιξη του Κάρολ Σφιντέρσκι στην Εμίλια. Ο Πολωνός επιθετικός, που παρακολουθείται από την Μπολόνια, εκτιμάται σε 5 εκατομμύρια ευρώ από τον ΠΑΟΚ, όμως, οι "κυανέρυθροι" δεν σκοπεύουν να υπερβούν τα 3 εκατομμυρία ευρώ, που σκοπεύουν να επενδύσουν για την απόκτησή του".

Και συνεχίζει το δημοσίευμα: "Ωστόσο, υπάρχει η αισιοδοξία ότι η απόσταση που πρέπει να γεφυρωθεί δεν είναι τόσο μεγάλη και μια νέα δυνατή προσπάθεια της Μπολόνια θα μπορούσε να δικαιολογηθεί υπό το φως των αριθμών που καταγράφηκαν μέχρι σήμερα από τον Πολωνό παίκτη, ο οποίος έχει 7 γκολ και 5 ασίστ σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως το ελληνικό. Ο σύλλογος αξιολογεί την κατάσταση, εξετάζοντας τα στοιχεία".

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ιταλικό σημερινό (22/1) δημοσίευμα αναφέρει ότι την Μπολόνια και τον ΠΑΟΚ τους χωρίζουν δύο εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του Πολωνού στην ιταλική ομάδα Article publish on Παρ, 01/22/2021 - 21:04 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα