Πάτο: «Ίσως επιστρέψω στη Μίλαν»

Ο Αλεσάντρε Πάτο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στη Μίλαν, δίνοντας τροφή στα σενάρια που τον θέλουν να φοράει και πάλι τη φανέλα της ιταλικής ομάδας τον προσεχή Ιανουάριο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποκάλυψε πως βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Λεονάρντο και Μαλντίνι, καθώς επίσης και για τα μηνύματα που δέχεται από τους φιλάθλους των «ροσονέρι» για την επιστροφή του στο Σαν Σίρο.

Αρχικά, ο Πάτο τόνισε στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport»: «Έχω προσφορές
από ομάδες της Ιταλίας, αλλά και από άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Θα δούμε στο τέλος του έτους. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Λεονάρντο και ο Μαλντίνι επέστρεψαν στο Μιλάνο. Έχω μιλήσει με τον Λεονάρντο αρκετές φορές και φυσικά υπήρξαν κάποια αστεία για την πιθανή επιστροφή μου στη Μίλαν».

Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπογράμμισε για το μέλλον του: «Έχω ένα χρόνο συμβολαίου ακόμη στην Κίνα και την Τιαντζίν. Θα δούμε τι θα συμβεί. Παίρνω αρκετά μηνύματα καθημερινά από τους οπαδούς της Μίλαν, από την Ιταλία και όλο τον κόσμο. Αυτό με κάνει ευτυχισμένο και πιστεύω πως παρά τη φυγή μου, η αγάπη των οπαδών δεν έφυγε ποτέ».

Τέλος, δεν παρέλειψε να δώσει τη συμβουλή του και στον Πακέτα: «Ο Πακέτα είναι πολύ καλός. Η συμβουλή μου είναι να μάθει γρήγορα ιταλικά και να προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κάνει καλό ξεκίνημα. Οι οπαδοί της Μίλαν είναι απίστευτοι και θα τον αγαπήσουν».
Keywords
Τυχαία Θέματα