Tα Remake του Shenmue θα είχαν ολοκαίνουργια γραφικά

Γραφικά που τελικά δε θα δούμε ποτέ.

Νέες αναφορές υποδεικνύουν ότι το Shenmue I & II θα μπορούσε να έχει λάβει ένα πολύ πιο «ολοκληρωμένο remake με εντελώς ανανεωμένα γραφικά», αν τα σχέδια της Sega είχαν επιτυχία.

Όπως αναφέρθηκε από το Eurogamer, η Digital Foundry δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο που μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τι θα μπορούσαν να έχουν τα remasters των Shenmue I & II, αν η ανάπτυξη σε αυτή την πιο φιλόδοξη έκδοση δεν είχε ακυρωθεί εξαιτίας "περιορισμών προϋπολογισμού και καθυστερήσεων".

Οι

ενημερωμένες λιανικές εκδόσεις του Shenmue I & II για το PlayStation 4, το Xbox One και το PC βασίστηκαν στα assets του κλασικού AM2 και μοιάζουν πολύ με τους αρχικούς τίτλους.

Το ακυρωθέν έργο περιελάμβανε βελτιωμένη απόδοση, καλύτερη χαρτογράφηση σκιών, textures, φύλλωμα και τα NPCs είχαν "αυξημένη γεωμετρία και νέους χάρτες σχεδιασμένους για να αυξήσουν την αντίληψη της λεπτομέρειας".

Από το Eurogamer: Μια φωτογραφία του πριν (Οriginal Shenmue I).

Από Eurogamer: Μια φωτογραφία του μετά από το ακυρωμένο remaster.

Οι παραπάνω εικόνες δείχνουν μια σύγκριση με την αρχική έκδοση και την εκδοχή σε εξέλιξη του κατασκευαστή d3t του Ηνωμένου Βασιλείου, στην οποία εργαζόταν πριν από την κατάργηση του project. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο Eurogamer.

Οι εκδοχές που λάβαμε είχαν κάποιο επιπλέον φωτισμό και άλλες βελτιώσεις, αλλά βλέποντας τον στόχο αυτού του project και το τι θα μπορούσε να γίνει, είναι συναρπαστικό.

Νωρίτερα στο 2018, τα remasters είχαν ανακοινωθεί καθώς η κυκλοφορία του Shenmue III στις 27 Αυγούστου 2019, πλησιάζει.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceΟ αρχικός δημιουργός του Shenmue παραπονιέται για τα προβλήματα της νέας έκδοσης - TGS 2018Tα Remaster των Shenmue 1 και 2 έχουν ημερομηνία κυκλοφορίαςH επανακυκλοφορία των πρώτων Shenmue ήταν αναπόφευκτη σύμφωνα με την SEGA

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα