Τζόκοβιτς ο Σπαρτιάτης (videos)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά το τέλος του τελικού του US Open έπεσε στις αγκαλιές των οικείων του και σε δεύτερη φάση τον περίμενε ο Τζέραρντ Μπάτλερ για να αναφωνήσουν παρέα "This is Sparta".

Ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος έχει μείνει στην κινηματογραφική ιστορία ως ο "Λεωνίδας" των "300" του Ζακ Σνάιντερ είναι φίλος του Νόλε και ήταν παρών στη νίκη του σέρβου και το 2005, όταν και ξεκίνησε το συγκεκριμένο "παιχνίδι"
μεταξύ τους!

Αρκετή ώρα μετά την απονομή του τίτλου του 2018 βρέθηκαν ξανά στα αποδυτήρια και συνονίστηκαν σε ένα βαρβάτο "This is Sparta". Ο Μπάτλερ το ανέβασε στο insatgram βάζοντας παράλληλα φωτιά στα social media, αναφέροντας: "Είμαι πολύ περήφανος από τον φίλο μου Νόβακ για τη σημερινή του νίκη. Δεν υπάρχουν πολλοί μάχητες σαν κι αυτόν. Έχει εμπνευστεί από τον Λεωνίδα κι έτσι αυτή έχει γίνει η πολεμική μας ιαχή. Ευτυχώς που δεν αγωνιζόταν με τον Άντι Μάρει!".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This is Sparta !!!! So proud of my boy Novak winning the US Open tonight. There are few warriors like this man. He’s been inspired by Leonidas for years so this has become our good luck war cry. All I can say is thank God he wasn’t playing Andy Murray

Keywords
Τυχαία Θέματα