Η αρχή του τέλους του "Tokyo Ghoul:re" με μία καινούργια αφίσα

Η μεγάλη επιστροφή στις αρχές Οκτωβρίου.

Με 12 επεισόδια έκλεισε και η πρώτη σεζόν του sequel "Tokyo Ghoul: re", του δημοφιλούς anime "Tokyo Ghoul", και έγινε αισθητή η πορεία του προς ένα τέλος, το οποίο πραγματικά θα έρθει με τη δεύτερη σεζόν. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πλήθος των επεισοδίων του επόμενου κύκλου αναμένονται ακόμα να ανακοινωθούν.

Μέχρι τότε, ωστόσο, ένα νέο πόστερ κυκλοφόρησε και παρουσιάζει γνωστούς ήρωες με τον πρωταγωνιστή Ken Kaneki στο

προσκήνιο να έχει επιστρέψει στην πιο αγαπημένη εμφάνιση του, με τα άσπρα μαλλιά.

Τα ηνία του anime για το στούντιο Pierrot Plus έχει αναλάβει ο Odahiro Watanabe, και τις φωνές τους στους κεντρικούς χαρακτήρες του sequel δανείζουν οι Natsuki Hanae ως Haise Sasaki, Kaito Ishikawa ως Kuki Urie, Yuma Uchida ως Ginshi Shirazu, Natsumi Fujiwara ως Tooru Mutsuki, Ayane Sakura ως Saiko Yonebayashi, Mamoru Miyano ως Shuu Tsukiyama, Yu Kobayashi ως Kanae von Rosewald, Daisuke Namikawa ως Arima Kishou και Asami Seto ως Akira Mado.

Μαζί με τον Ken, αισθητή κάνουν την παρουσία τους και οι χαρακτήρες που αναβιώνει το προαναφερθέν cast. Σε πιο μαχητική στάση αναγνωρίζουμε τον Kuki Urie, ενώ η Touka φυλάει σταθερά τα νώτα του Ken. Η Rize εξακολουθεί να βρίσκεται πάντα εκεί, και ο Furuta κατέχει μια εξίσου μεγάλη θέση στην αφίσα. Πολλοί ακόμα χαρακτήρες βρίσκονται εκεί και προμηνύουν έντονες εξελίξεις στην επόμενη σεζόν.

Το AnimeTribune επιβεβαίωσε την ερχόμενη επιστροφή του anime τον Οκτώβρη, με τις φήμες να προβλέπουν το πρώτο επεισόδιο να προβληθεί στις 9 Οκτωβρίου, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί οριστικά τίποτα σχετικά με την πρεμιέρα και το μέγεθος της σεζόν, πέρα του ότι θα αποτελεί έναν καινούργιο κύκλο.

Σε άλλα νέα που σχετίζονται με το manga, το τέλος εκεί έχει ήδη φθάσει. Τρία κεφάλαια έμεναν για να κλείσει την ιστορία του, στις 5 του περασμένου Ιουλίου, με τον Haise Sasaki να προσπαθεί να καθοδηγήσει την ομάδα του "Q Squad", ενώ πολεμούσε με τους εσωτερικούς του δαίμονες.

Το πρώτο anime γνώρισε εξίσου δύο σεζόν, μεταξύ της 4ης Ιουλίου του 2014 και της 27ης Μαρτίου του 2015, με όλους τους κύκλους να έχουν μια παράδοση στα 12 επεισόδια.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΈνα νέο trailer από τη δικαστική αίθουσα του "Ace Attorney"Επιστροφή στα τέλη Σεπτεμβρίου για το manga του Hunter x HunterΝέα φωνή αποκτά ο Professor Oak

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα