Πονάει ο Μήτρογλου! «Πονάει» η Εθνική!

Ο Κώστας Μήτρογλου πονάει στον πρησμένο του αστράγαλο και μαζί του «πονάει» η Εθνική που θα πρέπει να βρει λύση στην κορυφή της επίθεσης, μιας και ο φορ της Μαρσειγ δύσκολα θα αγωνιστεί στην Ουγγαρία.

Η αλλαγή του Μήτρογλου το βράδυ της Παρασκευής στην Εσθονία «τρόμαξε» τον Μίκαελ Σκίμπε και όπως φάνηκε επηρέασε και όλη την ομάδα στην εξέλιξη του παιχνιδιού.
Οι πρώτες εκτιμήσεις μετά το ματς έκαναν λόγο για ελαφρύ διάστρεμμα και πως τηνι Τρίτη θα προλάβαινε να είναι έτοιμος.

Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν. Ο αστράγαλος του Μήτρογλου πρήστηκε αρκετά και την Κυριακή ο φορ της Μαρσέιγ έμεινε στο ξενοδοχείο για αποθεραπεία, δε δοκίμασε καν να τρέξει. Σήμερα το πρωί ο Μήτρογλου πόναγε αρκετά και πλέον όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να προλάβει το ματς της Τρίτης.

Στην απογευματινή προπόνηση θα γίνει πλέον ξεκάθαρο το τί μέλλει γενέσθαι, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του novasports.gr δύσκολα θα ρισκάρει ο Σκίμπε τη συμμετοχή ενός παίκτη που δεν είναι στο 100% της ετοιμότητάς του.

Απο εκεί και πέρα ο Ζέκα κι ο Μπουχαλάκης προπονήθηκαν κανονικά την Κυριακή, οπότε τέθηκαν στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπουχαλάκη που την Κυριακή έκανε χαλάρωμα και σήμερα θα μπει κανονικά, ενώ κι ο Μανωλάς που δεν προπονήθηκε την Κυριακή δε φαίνεται να έχει κάτι το ανησυχητικό.

Πιο ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας μετά και το τέλος της προπόνησης στη Groupama Arena.

Φυσικά για εντεκάδα ούτε λόγος, καθώς ο Σκίμπε δε γνωρίζει ακόμα καλά καλά σε ποιους μπορεί να υπολογίζει. Τον μεγάλη πονοκέφαλο θα αντιμετωπίσει όταν οριστικοποιηθεί ότι δε θα αγωνιστεί ο Μήτρογλου. Σε αυτή την περίπτωση η λογική λέει ότι θα χρησιμοποιηθεί ο Κουλούρης, εκτός αν πάει πάλι σε αλχημεία με τέσσερα δεκάρια... Ίδωμεν.
Keywords
Τυχαία Θέματα