Νεκρός ο Γκομίς! (pics)

Η είδηση της δολοφονίας του 19χρονου Γουίλιαμ Γκομίς έχει σοκάρει τη γαλλική κοινή γνώμη. Ο νεαρός πρώην ποδοσφαιριστής της Σεντ Ετιέν έπεσε νεκρός το βράδυ της Κυριακής μετά από ένοπλη συμπλοκή, στην οποία σκοτώθηκε ακόμα ένας 14χρονος.

O αδερφός του Γκομίς σκοτώθηκε σε αντίστοιχο συμβάν λίγες εβδομάδες νωρίτερα και η αστυνομία διεξάγει εκτενή έρευνα. Στο χώρο του τραγικού συμβάντος βρέθηκαν 24 κάλυκες από πυροβόλο τύπου Καλάζνικοφ.

#ASSE RIP William

https://t.co/DbY2eIFU48 pic.twitter.com/ikw26qfkT9

— Poteaux Carrés (@poteauxcarres) September 10, 2018
Η Σεντ Ετιέν επιβεβαίωσε την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή, αναφέροντας μεταξύ άλλων: ..."Ο σύλλογος μας πληροφορήθηκε τον θάνατο του Γουίλιαμ Γκομίς και βυθίστηκε σε τεράστια θλίψη. Οι πρώην συμπαίκτες και προπονητές τον θυμούνται για την ποιότητα του χαρακτήρα του...".

Ο Γκομίς αγωνίστηκε στη Σεντ Ετιέν από την ηλικία των 15 ετών και έλυσε τη συνεργασία του το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας αγωνιστεί κυρίως στη δεύτερη ομάδα, με 18 συμμετοχές την τελευταία σεζόν στην τρίτη κατηγορία της Γαλλίας.

⚫️ L'#ASSE profondément affectée par le décès tragique de son ancien joueur William #Gomis ➡️ https://t.co/cIhuZKzfGa pic.twitter.com/fX2SCJKGpg

— AS Saint-Etienne (@ASSEofficiel) September 10, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα