Τον κέρδισε και έγινε το έλα να δεις (video)

Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ διατήρησε τον τίτλο του στο UFC, καθώς κέρδισε τον Κόνορ Μακ Γκρέγκορ στη μεγάλη μονομαχία τους, η οποία όμως σημαδεύτηκε από επεισόδια με τους φιλάθλους, μετά το τέλος της. Συγκεκριμένα, ο νικητής της αναμέτρησης πρωταγωνίστησε σε μια λογομαχία με το τιμ του Μακ Γκρέγκορ και στη συνέχεια βγήκε από το οκτάγωνο και τους επιτέθηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει γενική σύρραξη στις πρώτες γραμμές των σειρών, με αρκετούς θεατές να παίρνουν μέρος στις… μονομαχίες.


Στη συνέχεια, μέλη της ομάδας του 30χρονου Ρώσου μπήκαν στο οκτάγωνο και επιτέθηκαν στον πεσμένο στο ρινγκ Μακ Γκρέγκορ. Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν για λίγο, ο Ρώσος αθλητής πήρε τη ζώνη του και αποχώρησε προς τα αποδυτήρια, μέσα σε αποδοκιμασίες από το κοινό και βροχή αντικειμένων. Ο ισχυρός άνδρας του UFC, Ντάνα Ουάιτ ζήτησε εξηγήσεις από την ομάδα του Ρώσου αθλητή.

Στον αγώνα, ο Νουρμαγκομέντοφ κατάφερε να εφαρμόσει πλήρως την τακτική του, οδηγώντας τον αντίπαλό του σε submission, στον τρίτο γύρο της αναμέτρησης. Ο Μακ Γκρέγκορ παράμεινε στο ρινγκ ζαλισμένος. Μετά τα όσα έγιναν στο φινάλε του αγώνα, όλα δείχνουν πως θα υπάρξει και συνέχεια ανάμεσα στους δυο αθλητές.

Λίγη ώρα αργότερα, έγινε γνωστό πως τρία άτομα από την ομάδα του Ρώσου αθλητή συνελήφθησαν, γιατί πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια. Ο Ουάιτ δήλωσε χαρακτηριστικά: «α τους απαγγελθούν κατηγορίες. Δεν ξέρω τι σκέφτονταν όταν έκαναν αυτά τα πράγματα. Πώς περιμένουν να πάρουν VISA για να επιστρέψουν στις ΗΠΑ»;

Τα επεισόδια μετά το τέλος της αναμέτρησης:

OHHHHH MY KHABIB DROPS MCGREGOR!!!!#UFC229 pic.twitter.com/4rBF7QbRey

UFC (@ufc) October 7, 2018

ALL HELL BRAKING LOOSE BETWEEN KHABIB AND MCGREGOR #UFC229 pic.twitter.com/fmaguMrEVq

— Ellis (@EllisGodlike) October 7, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα