Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις σε Τούμπα και ΟΑΚΑ

Οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης (18:15 Novasports2HD) και της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (20:30 Novasports1HD), ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της έκτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος την Κυριακή.

Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκινάει στις 16:00, με τη Λαμία να υποδέχεται
τον ΟΦΗ. Οι δυο ομάδες θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση με δύο βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 15η θέση με ένα βαθμό. Η Λαμία προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Ξάνθη, ενώ ο ΟΦΗ είχε γνωρίσει την ήττα 3-0 εντός έδρας από την ΑΕΚ.

Στις 18:15, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στο γήπεδο της Τούμπας τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη 1-0 επί του Ολυμπιακού, ενώ η «ελαφρά ταξιαρχία» είχε ηττηθεί 2-0 από τον Πανιώνιο στη Ριζούπολη. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ενώ οι «γαλανόλευκοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση (16η), χωρίς βαθμό.

Στις 19:00, ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει στο Περιστέρι τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν βαθμούς ή βαθμό, προκειμένου να αναρριχηθούν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Ατρόμητος προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη 2-0 επί του Λεβαδειακού, ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων είχε ηττηθεί 2-1 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Ατρόμητος έχει 13 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει έξι βαθμούς και βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας.

Τέλος, στις 20:30 η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη 3-0 επί του ΟΦΗ στην Κρήτη, ενώ οι Πειραιώτες είχαν ηττηθεί 1-0 από τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με δώδεκα βαθμούς, όσους έχει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος όμως βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής:

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018
Πανιώνιος-Άρης 1-0
Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-1
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 1-1

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018
Λαμία-ΟΦΗ (16:00)
ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης (18:15 Novasports2HD)
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός (20:30 Novasports1HD)

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018
ΑΟ Ξάνθη-ΑΕΛ (19:00)
Keywords
Τυχαία Θέματα