Θέλει τη νίκη παρά τις απουσίες

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί με πολλές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όμως άπαντες στην Ένωση θέλουν τη νίκη, που θα τους διατηρήσει σε τροχιά τίτλου (20:30 Novasports1HD). Η Ένωση θα παραταχθεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση χωρίς τους Μάνταλο, Λόπες, Άλεφ, Πόνσε και Αλμπάνη. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μπογέ, ο οποίος όμως προέρχεται από δίμηνη απουσία και δύσκολα θα ξεκινήσει στο
βασικό σχήμα.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-1-1 και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Μπάρκας θα καθίσει στην εστία των «κιτρινόμαυρων», με οτυς Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Χουλτ και Μπακάκης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Σιμόες και Γαλανόπουλο, να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Μπακασέτας, Γκάλο και Λιβάγια θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Κλωναρίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ περιμένουν περίπου 35 χιλιάδες φιλάθλους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στο συγκεκριμένο ματς. Άπαντες στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» εμφανίζονται αποφασισμένοι για τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, παρά τις απουσίες. Ο Ουζουνίδης προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του τις προηγούμενες ημέρες, μετά το ματς με την Μπενφίκα για το Champions League.
Keywords
Τυχαία Θέματα