Το κοινό αποδοκίμασε Cheaters του Fortnite στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Πανηγυρίζοντας όταν έχασαν.

Δύο παίκτες του Fortnite οι οποίοι βρέθηκαν στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχαν παλαιότερα φάει μπαν από την Epic για cheating. Η είσοδος τους λοιπόν στους τελικούς πρέπει να τους βρήκε απροετοίμαστους αφού ο κόσμος τους γιούχαρε ενώ πανηγύριζε μόλις έχαναν.

Ο XXiF συμμετείχε στα duos μαζί με τον φίλο του, Ronaldo. Στο τέταρτο ματς λοιπόν τον έδειξε για πρώτη φορά η γιγαντοοθόνη των αγώνων. Τότε ήταν που το κοινό ξεκίνησε να φωνάζει αποδοκιμαστικά μέχρι ένας άλλος παίκτης

να τον σκοτώσει.

XXif Dies on Main Feed to Elevate and Crowd Goes Wild!!! I love this crowd pic.twitter.com/CS5FPpOwFs

— Nathan (@NeonistCG) July 27, 2019

.@ElevateFN plays for the people. #100Tpic.twitter.com/MOyXYr0l3t

— 100 Thieves Live (@100ThievesLive) July 27, 2019

Η Epic είχε παλαιότερα μπανάρει τους XXiF και Ronaldo για 14 μέρες από το παιχνίδι όταν αντιλήφθηκε ότι οι δύο παίκτες είχαν συνεργαστεί με άλλους για να πάρουν περισσότερους βαθμούς κατά τη διάρκεια της τρίτης βδομάδας των προκριματικών. Τελικά οι δυο τους κατάφεραν να πάρουν τους απαραίτητους πόντους στην όγδοη εβδομάδα κερδίζοντας μία θέση στους τελικούς.

Οι δυο τους κατέλαβαν την 28η θέση στους τελικούς , κερδίζοντας από 50.000 δολάρια ο καθένας. Η κοινότητα του Fortnite ήταν στην αρχή εκνευρισμένη με το γεγονός ότι οι δυο τους επέστρεψαν ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξέφρασαν με πολλούς τρόπους τη δυσαρέσκεια τους.

Credit: Reddit user u/mrax1

"Σήμερα ήταν ζόρικα", ανέφερε ο Ronaldo. "Ένα γρήγορα μήνυμα στους φαν μου, ξέρετε ποιοι είστε παιδιά. Ξέρω ότι σήμερα το κοινό δεν ήταν με το μέρος μας. Εκτιμώ πάντως όσους ήταν από την αρχή μαζί μας. Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα και εγώ θα συνεχίσω να βελτιώνομαι. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Ένα ακόμη ευχαριστώ στην ομάδα μου, την RiotSquad, η οποία στήριξε τον xxif παρά τα απαίσια πράγματα που ο κόσμος έλεγε για εμάς."

Η Epic δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής την αντίδραση του κόσμου.

IGN GreeceΔεκαεξάχρονος ο παγκόσμιος πρωταθλητής του FortniteΠρώην παραγωγός της Epic Games θα είχε ακυρώσει το FortniteΤο επόμενο crossover του Fortnite έχει σχέση με τα Air Jordans

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα