Ο Jack Ryan επιστρέφει στο Amazon για το πρώτο trailer της 2ης σεζόν

Μαζί και η Noomi Rapace.

To Amazon αποκάλυψε μια πρώτη ματιά στην επερχόμενη 2η σεζόν της σειράς "Tom Clancy's Jack Ryan", μέσα από το πρώτο teaser trailer και την πρώτη αφίσα, η οποία στο επίκεντρο δεν θα μπορούσε να έχει άλλον, από τον πρωταγωνιστή John Krasinski.

Αν και δεν αναφέρθηκε καμία ημερομηνία επιστροφής, το Amazon

λέει πως "στην δεύτερη σεζόν του 'Tom Clancy’s Jack Ryan', μετά από την παρακολούθηση ενός πιθανώς ύποπτου φορτίου γεμάτου παράνομα όπλα στη ζούγκλα της Βενεζουέλας, ο πράκτορας της CIA, Jack Ryan, που ενσαρκώνει ο John Krasinski (A Quiet Place), οδεύει προς την Νότια Αμερική για να ερευνήσει. Καθώς η έρευνα του Jack απειλεί να αποκαλύψει μια μεγάλη συνωμοσία, ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας ξεκινά μια αντεπίθεση ενάντια στον Jack, η οποία οδηγεί αυτόν και τους συναδέλφους του σε μια παγκόσμια αποστολή που εκτείνεται σε ΗΠΑ, Βρετανία, Ρωσία και Βενεζουέλα, σε μια προσπάθεια να αποκαλύψει το άνομο σχέδιο του Προέδρου και να επαναφέρει τη σταθερότητα σε μια χώρα που βρίσκεται στο χείλος του χάους".

Φωτογραφία του Amazon.

Να σημειώσουμε πως εκτός του Krasinski, η δεύτερη σεζόν θα δείξει επίσης και τους Wendell Pierce (The Wire) ως James Greer, Noomi Rapace (Prometheus) ως Harriet 'Harry' Baumann και Michael Kelly (House of Cards) ως Mike November.

Όσον αφορά τη σειρά, εν συντομία, μετά από τα μυθιστορήματα του Tom Clancy, τις ταινίες και τα βιντεοπαιχνίδια, ο ειδικός πράκτορας Jack Ryan ήρθε και στη μικρή οθόνη το 2017, υποδυόμενος αυτή τη φορά από τον John Krasinski (The Office), με την εκτέλεση παραγωγής να αναλαμβάνουν οι Michael Bay και Carlton Cuse. Στον πρώτο κύκλο, ο Jack Ryan ξεσκεπάζει ένα μοτίβο επικοινωνίας τρομοκρατών που τον στέλνει στο κέντρο μιας επικίνδυνης υπόθεσης, όπου οι τρομοκράτες απειλούν με παγκόσμια καταστροφή.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΜία επιπλέον σεζόν προστέθηκε στο μέλλον του τηλεοπτικού "Jack Ryan"Στιγμιότυπα από την 1η σεζόν του "Tom Clancy's Jack Ryan"Στο "Jack Ryan" του Tom Clancy θα βρεθεί ο Michael Kelly

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα