Πρόωρες ανανεώσεις βλέπουν τα "The Expanse" και "Carnival Row"

Πάμε για νέες σεζόν.

Κατά τη διάρκεια του TCA, το Amazon ανακοίνωσε ότι έχει ανανεώσει ήδη το "The Expanse" για 5η σεζόν και το "Carnival Row" για 2η σεζόν.

Καμία από τις δύο σειρές δεν έχουν κάνει πρεμιέρα ακόμα. Αναμένουμε τα 10 επεισόδια της 4ης σεζόν του "The Expanse" στις 13 Δεκεμβρίου και το ντεμπούτο του "Carnival Row" στις 30 Αυγούστου.

Όσον αφορά το το "The Expanse", η 4η σεζόν θα βασίζεται στο "Cibola Burn - Book 4" της σειράς μυθιστορημάτων "The Expanse"

του James S.A. Corey (σε συνεργασία με τους Ty Franck και Daniel Abraham), ενώ η 5 σεζόν θα βασίζεται μάλλον στο 5ο βιβλίο, που γράφτηκε το 2015. Showrunner είναι ο Naren Shankar και δημιουργοί οι Mark Fergus και Hawk Ostby. Πρωταγωνιστούν οι Shohreh Aghdashloo, Thomas Jane και Steven Strait.

Η σειρά ακυρώθηκε από το Syfy, προκαλώντας αντιδράσεις από τους fans, οι οποίοι δημιούργησαν μια διαδικτυακή αίτηση προκειμένου τα Netflix και Amazon να αγοράσουν τα δικαιώματα της σειράς, συγκεντρώνοντας πάνω από 83.000 υπογραφές. Επιπλέον, ενοικίασαν ένα αεροπλάνο για να πετάξει πάνω από τα Amazon Studios με την παράκληση να σωθεί το "The Expanse". Εν τέλει, ο Πρόεδρος του Amazon, Jeff Bezos, αποδείχτηκε fan της σειράς και την έσωσε μόλις ένα μήνα μετά την αρχική της ακύρωση.

Στο "Carnival Row" πρωταγωνιστούν οι Orlando Bloom (Lord of the Rings) και Cara Delevingne (Suicide Squad), πλάι στους Indira Varma (Game of Thrones) και Jared Harris (Chernobyl). Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι David Gyasi (Interstellar), Karla Crome (Under the Dome) και Tamzin Merchant (Salem).

Δημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς είναι οι René Echevarria και Travis Beacham (Pacific Rim). Η σειρά βασίζεται στο σενάριο του Beacham με τίτλο "A Killing on Carnival Row", το οποίο έγραψε το 2005.

Το Television Critics Association Press Tour είναι μια συνέντευξη τύπου που επιτρέπει στα κανάλια και τις συνδρομητικές υπηρεσίες να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους. Διαδραματίζεται στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια δύο φορές τον χρόνο. Η πρώτη γίνεται τον Ιανουάριο όπου συζητιούνται σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στα μέσα της σεζόν, και η δεύτερη πραγματοποιείται τον Μάιο όπου τα κανάλια αποκαλύπτουν τις νέες τους προσθήκες και τις ανανεώσεις τους για τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Οι νέες σεζόν δεν έχουν ανακοινώσει ημερομηνία πρεμιέρας ακόμα.

Ποια είναι η γνώμη σας για τις ανανεώσεις; Πείτε μας στα σχόλια. Για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

IGN GreeceΠρώτη ματιά στην 4η σεζόν του "The Expanse"Σε άλλο ηλιακό σύστημα θα ταξιδέψει η 4η σεζόν του "The Expanse"Οι λάτρεις του "The Expanse" έτοιμοι να πετάξουν πάνω από την Amazon Studios

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα