Δεκαεξάχρονος ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Fortnite

Το έπαθλο όλα τα λεφτά.

O πρώτος νικητής του Fortnite World Cup είναι ο Kyle "Bugha" Giersdorf, ένα δεκαεξάχρονο αγόρι από την Αμερική, που έπαθλο αξίας τριών εκατομμυρίων δολαρίων.

Congratulations @bugha! pic.twitter.com/nchRlL3wUC

Fortnite Competitive (@FNCompetitive) July 28, 2019

Ο Giersdorf ανήκει στο Sentinels group

και κατάφερε να κερδίσει συνολικά 59 βαθμούς σε μία σειρά από έξι αγώνες. Ο δεκαεξάχρονος έκανε πολύ καλή επίδοση, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι ο δεύτερος είχε μόλις 33 πόντους. Το σύστημα των αγώνων είναι απλό: δεν παίρνει πόντο μόνο όποιος μένει περισσότερο στο παιχνίδι αλλά και όποιος σκοτώνει περισσότερους αντιπάλους. Στόχος της Epic με αυτό είναι να μην κρύβονται κάποιοι σε όλο το παιχνίδι μέχρι να μείνουν λίγοι στο τέλος.

"Οι λέξεις δεν μπορούν να εξηγήσουν πως αισθάνομαι. Είμαι τόσο χαρούμενος. Όλη η σκληρή δουλειά απέδωσε. Είναι απλά τρελό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Giersdorf.

H τακτική του μικρού φαίνεται να απέδωσε, αφού μπήκε αρκετά επιθετικά στα πρώτα ματς κερδίζοντας ένα καλό προβάδισμα, που του επέτρεψε στη συνέχεια να αποκτήσει ένα μεγάλο προβάδισμα στην κατάταξη.

Μπορείτε παρακάτω να δείτε την πλήρη λίστα.

IGN GreeceΤο κοινό αποδοκίμασε Cheaters του Fortnite στο Παγκόσμιο ΚύπελλοΠρώην παραγωγός της Epic Games θα είχε ακυρώσει το FortniteΤο επόμενο crossover του Fortnite έχει σχέση με τα Air Jordans

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα