Το καλό να γίνει καλύτερο


Μια σημαντική σειρά αναμορφωτικών κινήσεων του «Κλεάνθης Βικελίδης» ξεκινάει σήμερα η ΠΑΕ Άρης. Πρόκειται για έργα βελτιωτικού χαρακτήρα που σα στόχο έχουν την καλύτερη λειτουργικότητα κι αξιοποίηση συγκεκριμένων χώρων, που θα πληρούν και τις προδιαγραφές των αγώνων του Europa League. Τα πλέον κύρια εξ αυτών είναι η μετακίνηση των δημοσιογραφικών στη Θύρα 9, μια κίνηση που θα δώσει επιπλέον εκατό θέσεις ενώ σε όλες πλέον θα υπάρχουν τηλεοπτικοί
δέκτες και πρόσβαση στο διαδίκτυο. Εργασίες θα γίνουν στην αίθουσα Τύπου, στα αποδυτήρια, στις σουίτες, στα γραφεία του γηπέδου, ανακατασκευή των wc, τοποθέτηση δέκα εννιά τουρνικέ, δημιουργία δώδεκα νέων εκδοτηρίων αλλά και δημιουργία όλων των απαραίτητων προϋποθέσεων για τη φιλοξενία παιδικής κερκίδας στη Θύρα 2.

Οι εργασίες θα γίνουν σταδιακά προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την προσεχή σεζόν. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας είναι την προσεχή Κυριακή στο Αγρίνιο, κάτι που σημαίνει πως σε πρώτη φάση υπάρχει μια δυνατότητα δυο και πλέον εβδομάδων ανεπηρέαστων εργασιών.
Keywords
Τυχαία Θέματα