Απορρίπτεται η πρόταση του Φέντερερ, περνάει του Τζόκοβιτς

Οι τελικοί της ΑΤΡ αναμένεται να αλλάξουν έδρα από το Νοέμβριο του 2021, όπως πρότεινε ο Νόβακ Τζόκοβιτς και η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης φαίνεται πως είναι έτοιμη να δεχθεί την πρόταση…

Ο Σέρβος Νο1 τενίστας στον κόσμο αυτή τη στιγμή, πρότεινε σε ITF και ΑΤΡ οι τελικοί της ΑΤΡ να αλλάξουν έδρα από το 2021 και έπειτα, φεύγοντας από το Λονδίνο και την O2 Arena, όπου βρίσκονται από το 2009.

Ο Ρότζερ Φέντερερ από την πλευρά του, τόνισε πως

δεν χρειάζεται να αλλάξει έδρα η διοργάνωση, εφόσον έχει μεγάλη επιτυχία όσο γίνεται στη Μεγάλη Βρετανία. Οι αρμόδιες ομοσπονδίες μελετούν το θέμα, έχοντας ως εναλλακτικές πόλεις-έδρες το Τορίνο και το Τόκιο.

Πέρυσι στα ATP Finals που διεξήχθησαν στην O2 Arena, περισσότεροι από 250.000 θεατές έκοψαν εισιτήρια και είδαν από κοντά αναμετρήσεις του τουρνουά, δημιουργώντας εκρηκτική ατμόσφαιρα.

“Δεν ξέρω τις εναλλακτικές που έχει η ΑΤΡ, όμως είναι σημαντικό αν είναι ευχαριστημένοι με την πορεία του θεσμού στο Λονδίνο, να μην αλλάξει έδρα η διοργάνωση. Δεν θα ήταν καλό”, τόνισε ο Φέντερερ σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο Νόλε από την πλευρά του τόνισε:

“Είναι το μεγαλύτερο τουρνουά της ΑΤΡ, εκεί αγωνίζονται οι οκτώ κορυφαίοι τενίστες του κόσμου. Υπάρχει η ευκαιρία να διαδοθεί το άθλημά μας παντού. Πρέπει να αλλάζει έδρα ώστε να γνωρίσουν το τένις όλοι. Σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Απορρίπτεται η πρόταση του Φέντερερ, περνάει του Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα