Το Apex Legends έβγαλε περίπου 92 εκατομμύρια δολάρια τον Φεβρουάριο του 2019

Μέχρι στιγμής η χρονιά πάει πάρα πολύ καλά για την Respawn.

Το Apex Legends της Respawn Entertainment έχει κάνει θραύση των τελευταίο καιρό και δεν το λέμε μόνο εμείς. Το δείχνουν και τα νούμερα.

Σύμφωνα με το PC Gamer (μέσω Superdata), το Apex Legends μάζεψε περίπου 92 εκατομμύρια δολάρια μέσα στον προηγούμενο μήνα με τον αριθμό να έρχεται από δεδομένα συνεργατών της Superdata καθώς και πληροφορίες από publishers, developers και υπηρεσίες πληρωμών.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεχτική ματιά στα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας καθώς και

μερικά άλλα παιχνίδια που βρίσκονται στη λίστα.

Το Apex Legends (που πρόσφατα έλαβε και το πρώτο του seaon pass) είναι μέχρι στιγμής το Free-To-Play παιχνίδι με τον καλύτερο μήνα κυκλοφορίας στην ιστορία με το σημαντικό ποσοστό των 92 εκατομμυρίων να έρχεται από τις κονσόλες αλλά να πέφτει πίσω από το Fortnite στις λίστες εσόδων.

Αυτόν τον μήνα βρίσκουμε επίσης το Anthem με το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του με in-game αγορές να φτάνουν τα 3.5 δις. μεταξύ κονσολών και PC.

Στην εντελώς αντίθετη πλευρά έχουμε το Hearthstone όπου τα έσοδα του παιχνιδιού πέσανε 52% από τον προηγούμενο χρόνο λόγω ανταγωνισμού και λόγω της αρνητικής άποψης που έχουν σχηματίσει οι παίκτες για την Blizzard-Activision τον τελευταίο καιρό.

Και τέλος έχουμε το NBA2K να συνεχίζει την άνοδο του με γρήγορο ρυθμό με 42% αύξηση, για να είμαστε ακριβείς, από το NBA2K18 στο NBA2K19.

Ας ελπίσουμε ότι το Apex θα συνεχίζει να τα πηγαίνει καλά γιατί πολλοί από εμάς θέλουμε να δούμε Titanfall 3.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε για τα καλύτερα σε πωλήσεις παιχνίδια του προηγούμενου μήνα, καθώς και για τον speedrunner που αποτελεί έμπνευση για τον καινούργιο χαρακτήρα του Apex Legends.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Όταν δεν παραπονιέται για την κατάσταση του gaming, μπορείτε να τον βρείτε στα social media. Ή και όχι.

IGN GreeceApex Legends: Τα όπλα που "κουβαλάνε"Speedrunner του Titanfall 2 ίσως αποτελεί έμπνευση για τον νέο ήρωα του Apex LegendsΗ κοινότητα του Apex Legends κινητοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα