Η Microsoft 'στέλνει πακέτο' τα Xbox Live και Cuphead στο Nintendo Switch

Τι εννοεί ο ποιητής;

Μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Cuphead για τα Nintendo Switch, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι και το Xbox Live θα ακολουθήσει την ίδια κατεύθυνση, καθώς η developer εταιρεία του Cuphead, StudioMDHR,

ήδη εργάζεται να να ενσωματώσει περισσότερα features του Xbox Live στο παιχνίδι της.

Δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες για τις εν λόγω λειτουργίες, καθώς βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, όμως μάθαμε πως οι νέες αυτές αλλαγές θα προστεθούν στο Cuphead μετά την κυκλοφορία του στα Nintendo Switch.

Η συνεργασία των Microsoft και Nintendo φαίνεται να επεκτείνεται συνεχώς, καθώς μετά την ίδια πολιτική των δύο εταιρειών στο θέμα του cross-play, το Minecraft βρέθηκε ήδη στα Switch και ποιος ξέρει τι άλλο μπορεί να ακολουθήσει το ίδιο "δρομολόγιο".

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει MTG Arena, ή θα τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα.

IGN GreeceSekiro: Shadows Die Twice - Juzou the Drunkard TrailerCuphead for Nintendo Switch ScreenshotsTo Cuphead επανακυκλοφορεί για χάρη των Nintendo Switch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα