Το Apex Legends ανέβασε τις πωλήσεις του VR Game Apex Construct

Αύξηση στις επισκέψεις κατα 4000%!

Η τεράστια επιτυχία του Apex Legends είχε μια ενδιαφέρουσα επίδραση στον τίτλο VR Apex Construct, καθώς η ομοιότητα στα ονόματα έχει προκαλέσει αύξηση των επισκέψεων στη σελίδα του Steam κατά πάνω από 4000%.

Όπως αναφέρθηκε στο PC Gamer, ο Andreas Juliusson, developer του Apex Construct, πήγε στο Reddit για να συζητήσει λεπτομερέστερα την κατάσταση και πώς η κυκλοφορία του τίτλου Apex Legends, το οποίο δεν είναι καν στο Steam,

βοήθησε το Apex Construct, το οποίο βρίσκεται στο Steam και κοστίζει $29,99 δολάρια.

Εκτός από το αστρονομικό άλμα στις επισκέψεις στη σελίδα του, ο Juliusson ανέφερε ότι "πουλήσαμε περισσότερες μονάδες του Apex Constact στην Κίνα τις τελευταίες επτά ημέρες από ό, τι σε όλο το 2018".

Αναφέρει επίσης ότι ενώ αναμένει ότι πολλές από αυτές τις αγορές θα επιστραφούν όταν οι παίκτες ανακαλύψουν το λάθος τους, "τα βιβλία μας φαίνονται αρκετά καλά αυτή τη στιγμή".

Ωστόσο, δεν είναι όλα καλά για το Apex Construct, καθώς ο τίτλος έχει λάβει πολλές αρνητικές κριτικές από τους "Κινέζους αγοραστές που αισθάνονται ότι έχουν εξαπατηθεί, παρόλο που δεν έχουμε κάνει τίποτα λάθος!"

Το Apex Legends έχει κατακλύσει τον κόσμο, μαζεύοντας περισσότερους από 25 εκατομμύρια συνολικά παίκτες από το ντεμπούτο του.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN Greece Monster Prom - Second Term Launch Trailer Soulcalibur VI - Amy Character Reveal Trailer 16.000 τα bans στο Apex Legends

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα