H Jessica Jones και ο Punisher αποχαιρετούν τους χαρακτήρες τους

Και σε εμάς θα λείψετε.

Μετά τα νέα για την ακύρωση των σειρών τους, οι πρωταγωνιστές των "Jessica Jones", Krysten Ritter, και "The Punisher", Jon Bernthal, αποχαιρέτησαν τους χαρακτήρες τους με τον δικό τους τρόπο.

H Ritter δημοσίευσε, στον λογαριασμό της στο Instagram, μια φωτογραφία από την ανάγνωση του σεναρίου της 3ης σεζόν, κατά την οποία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τους συμπρωταγωνιστές της, Rachael Taylor,

Eka Darville και Carrie Anne Moss, τους fans και την showrunner, Melissa Rosenberg.

Δείτε την δημοσίευση παρακάτω:

Από την άλλη, ο Bernthal, δημοσίευσε, στον λογαριασμό του στο Instagram, μια φωτογραφία του Frank Castle, κατά την οποία ευχαριστούσε όλους τους στρατιώτες και τα όργανα ασφάλειας για τις υπηρεσίες τους, καθώς και την ευκαιρία που του δόθηκε να γίνει για λίγο ένας από αυτούς. Φυσικά, δεν ξέχασε τους fans για την στήριξη που έδειξαν στην σειρά όλα αυτά τα χρόνια. Η σειρά ήταν μια δημιουργία του Steve Lightfoot, ενώ πρωταγωνιστούσαν και οι Ben Barnes, Amber Rose Revah, Jason R. Moore και Deborah Ann Woll.

Δείτε την δημοσίευση παρακάτω:

Για τις ακυρώσεις μίλησε και ο Jeph Loeb, Πρόεδρος των Τηλεοπτικών Σειρών της Marvel, με ένα γράμμα που δημοσίευσε προς τους fans, λέγοντας, "Εκ μέρος όλων στο Marvel Television, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο υπερήφανοι και ευγνώμονες για το κοινό μας. Το συνεργατικό μας κανάλι μπορεί να αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει να λέει τις ιστορίες των καταπληκτικών χαρακτήρων... αλλά ξέρετε την Marvel. Όπως είχε πει ο πατέρας του Matthew Murdock, 'Το μέγεθος του άνδρα δεν μετριέται από το πόσες φορές έπεσε κάτω, αλλά από τις πόσες φορές σηκώθηκε'".

O Loeb είχε αναφέρει σε πρόσφατη δήλωσή του ότι η μοίρα των σειρών βρισκόταν καθαρά στα χέρια του Netflix και ότι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα σχετικά με τις ακυρώσεις. Παρά το πρόσφατο δημοσίευμα που θέλει τις σειρές να επανεμφανίζονται στο Hulu και την υπόσχεση της Marvel για περισσότερο Daredevil, οι χαρακτήρες δεν θα μπορέσουν να εμφανιστούν στις οθόνες μας για τουλάχιστον δύο χρόνια μετά την ακύρωση των σειρών τους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα τους ξαναδούμε μέχρι το 2021.

Το "Defenders" ήταν η πρώτη σειρά που αφέθηκε στην άκρη, με το "Iron Fist" και το "Luke Cage" να ακολουθούν. Το "Daredevil" έγινε η τέταρτη σειρά της συνεργασίας Marvel/Netflix που σταμάτησε και τα "The Punisher" και "Jessice Jones" ολοκλήρωσαν αυτό το κεφάλαιο. Να υπενθυμίσουμε ότι το "The Punisher", κυκλοφόρησε τον 2ο κύκλο του τον περασμένο μήνα, ενώ αναμένουμε την 3η και τελευταία σεζόν του "Jessice Jones" μέσα στον χρόνο.

Οι ακυρώσεις ήρθαν λίγο πριν η Disney ξεκινήσει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία, το Disney+. H Disney ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η Marvel παίρνει τα ηνία του franchise των X-Men και μαθεύτηκε ότι έχει ξεκινήσει ήδη η αναζήτηση του νέου Wolverine, ενώ σε παύση έχουν μπει οι επερχόμενες ταινίες των Fox/Marvel, λόγω της συγχώνευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγές άρθρου: Για "Jessica Jones" ComicBook, για "The Punisher" ComicBook.

IGN Greece Τις τελευταίες τους μάχες έδωσαν οι Punisher και Jessica Jones Από πολλά κομμάτια θα αποτελείται ο κακός της 2ης σεζόν "The Punisher"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα