Κιελίνι:«Ρονάλντο και Μέσι, είναι όπως ΛεΜπρον Τζέιμς και Κόμπε Μπράιαντ, εξωγήινοι»

O Tζόρτζιο Κιελίνι αποθεώνει Ρονάλντο και Μέσι και δηλώνει πως η Γιουβέντους πρέπει να αισθάνεται τυχερή, που αγωνίζεται στην ομάδα της, ο Πορτογαλος σούπερ σταρ.

«Ρονάλντο και Μέσι, είναι όπως οι ΛεΜπρον Τζέιμς και Κόμπε Μπράιαντ, εξωγήινοι. Είμαστε τυχεροί που ο ένας από αυτούς είναι εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους, στην ισπανική εφημερίδα
«Marca», με αφορμή τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στους «16» του Champions League. Ο Κιελίνι, χαρακτήρισε τον Μέσι «πραγματικό φαινόμενο», αλλά και την αγορά του Ρονάλντο απροσδόκητη.

«Δεν πίστευα ότι ένας σύλλογος όπως η Ρεάλ Μαδρίτης θα άφηνε να φύγει ένας τέτοιος παίκτης, που κάνει τη διαφορά και σε κάθε παιχνίδι αποδεικνύει ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο», πρόσθεσε ο αρχηγός της Γιουβέντους.

«Η άφιξή του κάλυψε την τρύπα που άφησε ο Μπουφόν στο επίπεδο της προσωπικότητας. Μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να έχει αμφιβολίες για το γεγονός ότι θα σκόραρε και θα έδινε ασίστ. Μετά από χρόνια κυριαρχίας, χάρη στον Κριστιάνο, πάμε για να ξεπεράσουμε τα όριά μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα