Ντελ Πότρο: “Νόμιζα ότι ήταν το τέλος”

Το χαμόγελο επιστρέφει στο πρόσωπο του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο που πραγματοποιεί ένα ακόμη comeback στην καριέρα του, μετά από απουσία λόγω τραυματισμού

H περσινή σεζόν ήταν μια από τις καλύτερες στην καριέρα του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός του στο γόνατο, σε ένα από τα τελευταία τουρνουά της χρονιάς (Shanghai Masters), δεν του επέτρεψε να το χαρεί όπως θα ήθελε.

Για την ακρίβεια, ξύπνησε άσχημες μνήμες στον Αργεντίνο ο οποίος αποκάλυψε πως έκανε “μαύρες” σκέψεις όταν σωριάστηκε στο court, στο ματς με τον Τσόριτς.

“Σκεφτόμουν

απαίσια πράγματα. Νόμιζα ότι ήταν το τελευταίο παιχνίδι της ζωής μου. Μετά από μερικές άσχημες ημέρες, ξεκίνησα να πιστεύω ότι μπορώ να παίξω ξανά τένις και ήμουν πιο αισιόδοξος” είπε στη συνέντευξη Τύπου, λίγο πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Delray Beach Open της Φλόριντα ο Ντελ Πότρο.

“Μετά από 4 μήνες, θα παίξω σε ένα τουρνουά που είναι πολύ θετικό. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο να είμαι έτοιμος να παίξω στα μεγάλα τουρνουά και θα είναι εξίσου δύσκολο να διατηρήσω τη θέση μου στην κατάταξη. Όμως, αυτή είναι η ζωή μου και ξέρω πως να αντιμετωπίζω αυτά τα προβλήματα” πρόσθεσε.

Ο Ντελ Πότρο έχει ξεπεράσει πολύ σοβαρότερα προβλήματα και έχει επιστρέψει σε top επίπεδο, μετά από τέσσερα χειρουργεία στους καρπούς, την τετραετία 2010-14.

“Το πιο σημαντικό είναι να είμαι υγιής και μετά θα αρχίσω να σκέφτομαι το τένις μου. To Delray Beach μου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσω το γόνατό μου και θα αποφασίσω ποιο θα είναι το επόμενο τουρνουά μου” είπε ο 31χρονος που καταλαμβάνει την 4η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Η αλήθεια είναι ότι το επόμενο διάστημα είναι πολύ σημαντικό για τον Πύργο του Ταντίλ καθώς καλείται να υπερασπιστεί 1860 βαθμούς ATP καθώς πέρυσι κατέκτησε τους τίτλους σε Ακαπούλκο, Indian Wells Masters (πρώτος Masters τίτλος καριέρας) και έφτασε στα ημιτελικά του Miami Masters.

Προς το παρόν, προηγείται η πρεμιέρα του στο Delray Beach Open την Τρίτη με αντίπαλο τον Γιοσιχίτο Νισιόκα, στο τελευταίο ματς της 2ης ημέρας (03:00GR).

DELRAY BEACH OPEN DRAW | OOP (-7h)

The post Ντελ Πότρο: “Νόμιζα ότι ήταν το τέλος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα