Τίτλοι τέλους πέφτουν για την σειρά "GLOW"

Η σειρά έλαβε άλλη μία ανανέωση.

Για τελευταία φορά θα μπουν στο ρινγκ οι γυναίκες του "GLOW", μιας και η συνδρομητική υπηρεσία ανανέωσε τη σειρά για τέταρτη και τελευταία σεζόν.

Σύμφωνα με το The Wrap, οι πρωταγωνιστές Alison Brie, Betty Gilpin και Marc Maron θα επιστρέψουν για την ερχόμενη σεζόν. Η Brie ενσαρκώνει μια ηθοποιό που γίνεται παλαιστής, στον χαρακτήρα της Gilpin συμβαίνει το ίδιο όταν ανακαλύπτει ότι η ζωή της δεν είναι τόσο ρόδινη όσο πίστευε και ο Maron ενσαρκώνει έναν σκηνοθέτη που γίνεται υπεύθυνος για την καριέρα

της ομάδας.

Η σειρά δημιουργήθηκε από την Liz Flahive, γνωστή σεναριογράφο των "Homeland" και "Nurse Jackie", και την Carly Mensch, των "Nurse Jackie", "Weeds" και "Orange Is the New Black". Μαζί τους, και ως εκτελεστικοί παραγωγοί, βρίσκονται και οι Jenji Kohan, η δημιουργός του "Orange Is the New Black", Tara Herrmann και o Mark Burley.

Η 3η σεζόν έλαβε χώρα στο Vegas Strip της δεκαετίας του '80, όπου είδαμε τις κοπέλες να κάνουν show στο Fan-Tan Hotel and Casino. Σύντομα, βέβαια, κατάλαβαν ότι η ζωή στο Λας Βέγκας δεν είναι τόσο γκλαμουράτη όσο πίστευαν.

Η σειρά έχει κερδίσει ήδη την εκτίμηση του κοινού, μαζί με δύο υποψηφιότητες για βραβείο Emmy, συγκεκριμένα για τις κατηγορίες Καλύτερης Κωμικής Σειράς και Καλύτερης Ηθοποιού Β' Ρόλου σε Κωμική Σειρά.

Η 3η σεζόν του "GLOW" έκανε πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου. Περισσότερες λεπτομέρειες για την 4η και τελευταία σεζόν δεν έχουμε, αλλά μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Μέσα στον καύσωνα θα έρθει η 3η σεζόν του "GLOW"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα