Ολυμπιακός: Με τον «δικό μας» τρόπο και στο ΟΑΚΑ

12:15 21/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Η φιναλίστ του περσινού Champions League Τότεναμ, βρέθηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για να κάνει επίδειξη δύναμης. Για να νικήσει τον Ολυμπιακό και να στείλει μήνυμα υπεροχής. Τι κατάφερε; Να αποχωρήσει ικανοποιημένη που έφυγε από το Φάληρο, δίχως να χάσει το παιχνίδι από τον Ολυμπιακό.

Έναν Ολυμπιακό

βγαλμένο από τα ομορφότερα όνειρα του κόσμου του.Έναν Ολυμπιακό που οι διάσημοι αντίπαλοί του αποθέωσαν, με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο να εκθειάζει, τόσο την αγωνιστική παρουσία, όσο και την αποστομωτική υποστήριξη από τους οπαδούς των Πειραιωτών (σ.σ. «…συχνά έβλεπε τον κόσμο στις εξέδρες, παρά το παιχνίδι. Ηταν απίστευτοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού»).

Έναν Ολυμπιακό που από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, έκανε την Τότεναμ να φαντάζει μικρότερο μέγεθος από ό,τι είναι. Ένα αθλητικό τέρας αξίας ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, που έγινα έρμαιο στις διαθέσεις του Πέδρο Μαρτίνς και των ποδοσφαιριστών του.

Ο Ολυμπιακός προσέφερε μια σπουδαία παράσταση κόντρα στην Τότεναμ, το όνομά του έκανε τον γύρο της Ευρώπης και το τελικό 2-2 κρατάει ζωντανές της ελπίδες του ακόμη και για κάτι… ιστορικό.

Ωστόσο, μία ημέρα μετά τον μεγάλο αγώνα του Γ. Καραϊσκάκης ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε σαφές μήνυμα σε όλους: Πρώτος και αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάτι που ξεκαθάρισε κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη: «Στο παιχνίδι της Κυριακής, πρέπει να κερδίσουμε. Είναι θέμα γοήτρου. Ο πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δίνουμε όλοι τον λόγο μας, πως την Κυριακή θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να προχωρήσουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα».

Ο Ολυμπιακός έδειξε και κόντρα στην Τότεναμ ότι είναι έτοιμος για κάθε πρόκληση. Τώρα οφείλει να δείξει ότι έχει την ευελιξία να αλλάξει τσιπάκι και να επικεντρωθεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Χρόνος πολύς δεν υπάρχει, καθώς ουσιαστικά ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ΟΑΚΑ με μόνο μία «κανονική» προπόνηση, τη σημερινή. Καθώς και την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Τότεναμ έκαναν χαλαρό πρόγραμμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για λίγο χθες στους ποδοσφαιριστές του και τους ζήτησε να ξεκουραστούν και να είναι έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι, σωματικά και πνευματικά. Μάλιστα τους ενημέρωσε ότι σήμερα θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του τρόπου που παίζει ο Παναθηναϊκός, αλλά και δουλειά στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του Πειραιά.

Αυτό που είναι σίγουρο, ωστόσο, είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αλλάξει το παιχνίδι του. Εξάλλου, όπως είχε αποκαλύψει to10.gr, ακόμη και πριν τον αγώνα με την Τότεναμ ο Πορτογάλος είχε ξεκαθαρίσει στους παίκτες του πως ο Ολυμπιακός έχει τη δική του ταυτότητα, τον δικό του τρόπο παιχνιδιού, τις δικές του σταθερές ως ομάδα. Και δεν θα παρεκκλίνει από αυτές. Ο Ολυμπιακός θα πάει στο ΟΑΚΑ για να πιέσει τον Παναθηναϊκό και να πάρει τη νίκη. Με τον δικό του τρόπο…

Keywords
Τυχαία Θέματα