H Lois Lane του "Smallville" θα εμφανιστεί στο Arrowverse crossover

Κάθε Clark έχει την Lois του.

Ο Clark δεν πάει πουθενά χωρίς την Lois. Έτσι, μετά τα νέα για την εισαγωγή του Tom Welling, σειρά είχε η Erica Durance. Η ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από το "Smallville" ενσαρκώνοντας την Lois Lane πλάι στον Clark Kent του Welling και θα είναι η νέα προσθήκη στο ερχόμενο Arrowverse crossover, "Crisis on Infinite Earths".

Σύμφωνα με

το CW, το κανάλι που προβάλλονται οι σειρές, η Durance θα εμφανιστεί για αρκετά επεισόδια του crossover. Μέσα από αυτό θα δούμε τι συνέβη στους χαρακτήρες δέκα χρόνια μετά το φινάλε του "Smallville". Αυτή δεν θα είναι η πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Arrowverse, καθώς έχει ενσαρκώσει την Alura Zor-El, τη μητέρα της Kara, στην 3η σεζόν του "Supergirl".

Ο Welling θα είναι ο τρίτος ηθοποιός που θα κάνει την εμφάνισή του ως Superman στο crossover. Μέσα σε αυτό μάθαμε ότι θα δούμε άλλους δύο, αυτόν του Brandon Routh της ταινίας "Superman Returns" (2006) και του Tyler Hoechlin της σειράς "Supergirl". Πλέον θα έχουμε δύο Lois Lane, καθώς θα επιστρέψει και η Elizabeth Tulloch. Ο Jon Cryer θα γίνει ξανά ο Lex Luthor, ο Kevin Conroy, η φωνή του Bruce Wayne στο "Batman: The Animated Series", θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα στη live-action σειρά και ο Burt Ward θα παίξει κάποιον άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Το "Crisis on Infinite Earths" πρωτοπαρουσιάστηκε μέσω των DC Comics από τον συγγραφέα Marv Wolfman και τον σχεδιαστή George Pérez. Έτρεξε για 12 τεύχη, από τον Μάρτιο του 1985 έως τον Απρίλιο του 1986. Κατά τη διάρκεια του Crisis, "ο Monitor επιστρατεύει 15 ήρωες από διάφορους κόσμους για να πολεμήσουν ενάντια στον Anti-Monitor. Στόχος του είναι η συμπίεση των πολλών συμπάντων σε ένα και η συγκέντρωση αρκετά μεγάλης δύναμης για την κατάρριψη του Anti-Monitor. Αν και ο Monitor πεθαίνει, το σχέδιό του εν τέλη πετυχαίνει. Οι διάφοροι κόσμοι της DC είναι πλέον ένας και οι ήρωες των Earth-1, Earth-2, Earth-4, Earth-S και Earth-X πλέον συνυπάρχουν".

Το crossover αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 Δεκεμβρίου και να ολοκληρωθεί στις 14 Ιανουαρίου και τα γεγονότα του θα επηρεάσουν τις σεζόν των "Supergirl", "Batwoman", "The Flash", "Arrow" και "DC's Legends of Tomorrow", καθώς ο παραγωγός του crossover, Marc Guggenheim, είπε ότι πολλά παράλληλα σύμπαντα θα καταστραφούν.

Κάθε επεισόδιο του "Arrow" θα είναι και ένα "event" που θα οδηγεί τη σειρά στο ερχόμενο crossover με πολλά ερωτήματα να ξεκαθαρίζονται. Δύο από τους ηθοποιούς που είχαν πεθάνει στη σειρά θα επιστρέψουν, ο ένας είναι ο Colin Donnell ως Tommy Merlyn και ο άλλος ο Josh Segarra ως Adrian Case. Όλες οι παραπάνω σειρές έχουν ανανεωθεί για ακόμα μια χρονιά, με το "Arrow" να ετοιμάζεται για την τελευταία του σεζόν.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Επιστρέφει και άλλος πρώην Superman για το Arrowverse crossover
Keywords
Τυχαία Θέματα