Οι Ryan Reynolds και Will Ferrell ετοιμάζουν το "A Christmas Carol" σε μιούζικαλ

Wade Wilson + Ron Burgundy = Christmas Carol.

To "A Christmas Carol" θα γίνει μιούζικαλ με την βοήθεια των Ryan Reynolds (Deadpool) και Will Ferrell (Anchorman).

Σύμφωνα με το THR, οι δυο τους θα πρωταγωνιστήσουν στο κλασικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι, ενώ οι Sean Anders και John Morris, οι σεναριογράφοι του "Daddy's

Home 2", θα γράψουν και θα σκηνοθετήσουν τη νέα ταινία. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται μετά το "Dick" του 1999, όπου πρωταγωνιστούσαν πλάι στις Kirsten Dunst και Michelle Williams.

Το πλέον γνωστό "A Christmas Carol" έχει λάβει πολλές μεταφορές ανά τα χρόνια. Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Charles Dickens (1843), η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον τσιγκούνη Ebenezer Scrooge, ο οποίος ένα βράδυ πριν τα Χριστούγεννα δέχεται επίσκεψη από τρία φαντάσματα, τα Past, Present και Yet to Come, για να του δείξουν ότι η συμπεριφορά του έχει φέρει μόνο μιζέρια στον ίδιο και τους γύρω του.

Γνωστή κινηματογραφική μεταφορά είναι αυτή του 2009 του Robert Zemeckis, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Jim Carrey, ενώ ακούγονται φωνές των Gary Oldman, Colin Firth, Bob Hoskins, Robin Wright και Cary Elwes. Το 1999 βγήκε η ταινία του David Jones με τους Patrick Stewart και Richard E. Grant, ενώ το 2004 είχαμε το μιούζικαλ των Arthur Allan Seidelman και Lynn Ahrens, με πρωταγωνιστές τους Kelsey Grammer, Jesse L. Martin, Jane Krakowski, Jennifer Love Hewitt, Geraldine Chaplin και Jason Alexander.

Όσον αφορά την τηλεόραση, αναμένουμε τον Δεκέμβριο που μας έρχεται, τη μίνι-σειρά του BBC με τους Guy Pearce ως Ebenezer Scrooge και τους Andy Serkis, Stephen Graham και Charlotte Riley.

Άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά και άλλες πληροφορίες ακόμα. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΟ Ryan Reynolds θα συμμετάσχει στο remake του "Home Alone"Ο Ryan Reynolds θέλει να γίνει "Φύλακας του Γαλαξία"O Ryan Reynolds στην παραγωγή του "Clue"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα