Έρχεται Character Creator στο Minecraft

Mini me.

Το Minecraft εισάγει έναν δημιουργό χαρακτήρων που επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόζουν το χτένισμα του χαρακτήρα τους, το χρώμα του δέρματος και το σχήμα του σώματος.

Όπως ανακοινώθηκε στα patch notes της έκδοσης 1.13.0.15 του Minecraft Beta, θα υπάρχουν πάνω από 100 δωρεάν αντικείμενα προσαρμογής

παράλληλα με πρόσθετα αξεσουάρ που δημιουργούνται από την ομάδα ανάπτυξης.

Ο δημιουργός φαίνεται να είναι αρκετά λεπτομερής, με τις σημειώσεις να υπόσχονται επιλογές για να σχεδιάσουν "το μέγεθος και το σχήμα του σώματος, την αντικατάσταση των άκρων και μικροαλλαγές στα μάτια, το στόμα, το χτένισμα και το χρώμα, των μαλλιών και του δέρματος".

Προηγουμένως, custom skins που δημιουργήθηκαν εκτός του παιχνιδιού ήταν ο μόνος τρόπος για να εξατομικεύσετε το avatar σας. Αυτή η προσέγγιση εξακολουθεί να επιτρέπεται σε ένα "Classic Skins Tab" όπου οι παίκτες μπορούν να τα ανεβάσουν με τον ίδιο τρόπο που έκαναν πριν.

Η δημιουργία χαρακτήρων θα κυκλοφορήσει στα Minecraft Earth, iOS και Nintendo Switch, αλλά αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη μόνο στο Beta στο Xbox One, τα Windows 10 και το Android.

Αν ο Θοδωρής "Ankh" Παπουτζόγλου δεν γράφει, θα παίζει κάποιο MMORPG ή θα τον βρείτε να μουρμουράει για κακά F2P MMO στο Instagram.

IGN Greece Θύμα swatting o 16χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής του Fortnite Το καινούργιο παιχνίδι της Valve πέρασε τον μέγιστο αριθμό παιχτών του Artifact σε λιγότερο από δυο ώρες To Monster Hunter World βοήθησε το Dauntless να αποκτήσει κοινό

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα