Ταξιδέψτε στον κόσμο του Game of Thrones στην Ιρλανδία

Έτοιμες οι διακοπές σας για το 2019.

Για τον εορτασμό της τελευταίας σεζόν του "Game of Thrones", το HBO θα προγραμματίσει περιηγήσεις για το κοινό σε διάφορες τοποθεσίες της σειράς στην Βόρεια Ιρλανδία, υπό την ονομασία "Game of Thrones Legacy".

Οι τοποθεσίες γυρισμάτων θα μεταμορφωθούν ώστε να είναι κατάλληλες για τουρίστες και οι fans θα μπορέσουν να απολαύσουν λεπτομέρειες των γυρισμάτων της σειράς.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα συγκεκριμένες πληροφορίες για το project,

αλλά το HBO σκέφτεται να έχει διαθέσιμα τα σκηνικά μερικών εμβληματικών τοποθεσιών του show, όπως τα Winterfell, Castle Black και Kings Landing. Στο πλάνο λέγεται ότι θα περιλαμβάνεται και μια περιήγηση στα Linen Mill Studios που θα φιλοξενούνται αντικείμενα από όλες τις σεζόν.

Ο αντιπρόεδρος Αδειών και Λιανικής Πώλησης του HBO, Jeff Petters, είπε ότι το HBO είναι ενθουσιασμένο που θα διατηρήσει τις τοποθεσίες της σειράς και θα προσκαλέσει fans να εξερευνήσουν τον κόσμο του Westeros στην πραγματικότητα.

"Ανυπομονούμε να ανοίξουμε τις πόρτες και να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό του να βρίσκεσαι σε αυτά τα απίστευτα σκηνικά μαζί με fans του Game of Thrones απ' όλον τον κόσμο", είπε ο Peters. "Η ευκαιρία να γιορτάσουμε τον σημαντικό ρόλο της Βόρειας Ιρλανδίας στη ζωή και κληρονομιά της σειράς και να μοιραστούμε την κουλτούρα, την ομορφιά και τη ζεστασιά της είναι επίσης μια τεράστια έμπνευση για αυτά τα Legacy projects".

Το "Game of Thrones" θα επιστρέψει για μια τελευταία φορά στις οθόνες μας το 2019.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.


IGN Greece Νωρίτερα θα ήθελε να είχε τελειώσει το "Winds of Winter" ο George R.R. Martin
Keywords
Τυχαία Θέματα