Δεν θα υπάρξουν Yakuza εμφανίσεις στον νέο τίτλο Project Judge - TGS 2018

Ούτε τώρα, ούτε μετά.

Τα νέα από το livestream του IGN Japan Tokyo Game Show περιπλέκουν τα πράγματα για τον τίτλο Project Judge, σχετικά με το αν αποτελεί τίτλο Yakuza ή όχι.

Μπορεί και οι δύο τίτλοι να μοιράζονται τον ίδιο κόσμο αλλά ο νεώτερος τίτλος δεν περιέχει κανένα χαρακτήρα Yakuza.

Η Yakuza team της SEGA αποκάλυψε έναν νέο τίτλο που θα προσδίδει εντελώς διαφορετική εμπειρία αλλά πάλι βασισμένο στο Yakuza engine. Μπορεί λοιπόν να διαδραματίζεται στην Kamurocho, την πλασματική συνοικία του Tokyo από τους τίτλους Yakuza, αλλά ο Διευθυντής του Studio Toshihiro Nagoshi μας είπε πως δεν θα συναντήσουμε γνωστές φυσιογνωμίες κατά την εξερεύνηση μας με τον νέο πρωταγωνιστή Takayuki Yagami.

Ο Nagoshi δεν αρνήθηκε το γεγονός ότι ο τίτλος εδραιώνεται στον ίδιο κόσμο με το Yakuza, αλλά θέλει ο κόσμος να δει το Project Judge σαν κάτι καινούργιο.

"Οι τοποθεσίες και τα αγαθά μπορεί να είναι τα ίδια, αλλά το gameplay και η ιστορία είναι πολύ διαφορετικά", είπε ο Nagoshi στο IGN Japan.

Ήθελα έναν νέο τίτλο και παρότι διαδραματίζεται στην Kamurocho, δεν θα περιλαμβάνει χαρακτήρες Yakuza.

Όταν οι fans ρώτησαν αν στο μέλλον υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί κάποιος Yakuza χαρακτήρας η απάντηση ήταν όχι.

"Ήθελα έναν νέο τίτλο και παρότι διαδραματίζεται στην Kamurocho, δεν θα περιλαμβάνει χαρακτήρες Yakuza". Είπε επίσης, "Θα μπορούσε να αποσπά την προσοχή του κόσμου από τη συγκεκριμένη εμπειρία και για αυτό δεν ήθελα να τους συμπεριλάβω".

Ο παραγωγός Kazuki Hosokawa μίλησε για τις cameo εμφανίσεις:

"H ιστορία που θέλουμε να παρουσιάσουμε με τον τίτλο Project Judge είναι πολύ διαφορετική από τη σειρά Yakuza, άρα δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα με τους χαρακτήρες Yakuza μέσα στον τίτλο. Ακόμα και αν βάλουμε cameo εμφανίσεις, δεν πιστεύουμε ότι θα είναι ο κατάλληλος τρόπος για να ικανοποιηθεί ο κόσμος, οπότε αποφασίστηκε να μην συμπεριληφθούν καθόλου Yakuza χαρακτήρες αυτή τη φορά".

Ο τίτλος Project Judge έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία το 2019 στη Δύση.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε τον βρείτε στο Facebook.IGN GreeceWWE 2K19: Hell in a Cell GameplayΟπαδοί ποδοσφαίρου διαμαρτύρονται κατά των eSportsDigital Expo 2018 Powered By Stoiximan: Gaming και Τεχνολογία γίνονται ένα!

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα