Αγνές θέλει τις επερχόμενες σειρές της η Apple

Μήπως χάνετε η αυθεντικότητα έτσι;

O Διευθυντής της Apple, Tim Cook, λέγεται ότι θα απαγορεύσει στις επερχόμενες σειρές της εταιρείας να δείξουν υπερβολική βία και σεξ.

Σύμφωνα με το The Wall Street Journal, όλα ξεκίνησαν πέρυσι, όταν ο Cook είδε πλάνα της πρώτης δραματικής σειράς που θα παράγει η Apple, "Vital Signs". Η σειρά παρουσιάζει με χαλαρό τρόπο τη ζωή του ράπερ και γνωστού μουσικού

παραγωγού Dr. Dre. Η σειρά θα αποτελείται από επεισόδια της μισής ώρας και θα πρωταγωνιστούν οι Ian McShane ("Deadwood") και Sam Rockwell ("Moon").

Σύμφωνα με την πηγή, ο Cook είπε στον εκτελεστικό παραγωγό Jimmy Iovine ότι η σειρά είναι 'πολύ βίαιη'. Και η επίσημη δήλωση της Apple λέει ότι η εταιρεία "θέλει πλούσιες παραγωγές με καλούς πρωταγωνιστές, αλλά δεν θέλει άχρηστες σκηνές σεξ, βρισιές ή βία".

Κάτι που όπως φαίνεται θα είναι δύσκολο, μιας και άλλες υπηρεσίες streaming, όπως τα Netflix, Amazon και Hulu φέρνουν σειρές με όλα τα παραπάνω, απλά σε ξεχωριστές κατηγορίες, ειδικές για το ενήλικο κοινό. Και ενώ το Netflix προσφέρει φιλικό προς την οικογένεια υλικό, η εταιρεία που αξίζει πάνω από $1 τρισεκατομμύριο θα περιοριστεί μόνο σε σειρές και ταινίες "Κατάλληλες για όλους".

Τι πιστεύετε γι'αυτήν την κίνηση της Apple; Πόσο σημαντική είναι η παρουσία βίας και σεξ σε σειρές και ταινίες για εσάς; Απαντήστε μας στα σχόλια.

IGN GreeceΟ Captain America μετακομίζει στην Apple για τη νέα του σειράΘα 'τρελαθούμε' με το reboot του "Mad About You"Η Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλι

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα