Τα πρόστιμα που καίνε

Το θέμα των βαριών προστίμων είναι και πάλι στο επίκεντρο των συζητήσεων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τόσο το ποσό των 73.500 ευρώ, που επιβλήθηκε πρωτόδικα από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, όσο και αυτό των 28.000 ευρώ, που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στον Ρασβάν Λουτσέσκου για δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ
της Ρουμανίας σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, μόνο... απαρατήρητα δεν περνούν στην Τούμπα.
Σχετικά με το πρώτο πρόστιμο, ήδη την περασμένη Τετάρτη (10/10) εκδικάστηκε η έφεση που υπέβαλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ζητώντας τη μείωση κατά το δυνατόν περισσότερο του συγκεκριμένου ποσού. Η απόφαση αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα, με τους "ασπρόμαυρους" να υποστηρίζουν ότι έχουν δίκιο στο αίτημά τους, διότι δεν εφαρμόστηκαν σωστά οι διατάξεις για τις υποτροπές.
Όσον αφορά στο πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Λουτσέσκου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να καταθέσει έφεση την ερχόμενη εβδομάδα, ζητώντας μείωση της ποινής. Εφόσον πράγματι συμβεί αυτό, τότε η εκδίκαση της έφεσης αναμένεται να οριστεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα ή στις αρχές του επόμενου.
Keywords
Τυχαία Θέματα