Λίγη ακόμη μαγεία από νέες εικόνες του "Fantastic Beasts 2"

Η βαλίτσα ανοίγει στις 15 Νοεμβρίου.

Νέα πλάσματα, περίεργες συνωμοσίες υφαίνονται, ο Gellert Grindelwald στο επίκεντρο, ο Albus Dumbledore προβληματισμένος, ο Newt Scamander αναλαμβάνει δράση. Οι νέες εικόνες από το "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" που ήρθαν αποκλειστικά από το EW φέρνουν κι άλλη μαγεία πριν την πρεμιέρα της ταινίας.

Αρκετές πληροφορίες έχουν ξεφύγει από τη μαγική βαλίτσα της Warner Bros.

και του νέου κόσμου από το franchise του "Harry Potter". Το νεώτερο trailer μάς έδειξε μία άλλη πλευρά ενός πασίγνωστου χαρακτήρα από την αρχική σειρά. Η δεύτερη ταινία θα μας φέρει πάλι πίσω στο Hogwarts και η δημιουργός του μαγικού αυτού κόσμου, J.K. Rowling μίλησε για τα συναισθήματα της σχετικά με αυτό το γεγονός.

Οι νέες εικόνες φέρνουν μαζί τους και λίγη ακόμη μυρωδιά του γνωστού σχολείου μάγων μέσα από τα μάτια των Dumbledore και Lestrange. Δύο ακόμα φανταστικά πλάσματα εμφανίστηκαν στις εικόνες να κάνουν παρέα στον, ίσως, πιο αγαπημένο muggle του franchise, Kowalski. Μία νέα σύμμαχος του Grindelwald δήλωσε την παρουσία της και ο ίδιος ο πανίσχυρος μάγος φαίνεται να τα πηγαίνει αρκετά καλά με την πειθώ. Όλες τις νέες εικόνες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το μέλλον της σειράς "Fantastic Beasts" βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Η Rowling δήλωσε νωρίτερα πως ετοιμάζεται να συγγράψει το σενάριο της 3ης ταινίας της σειράς. "Τελείωσα το 4ο μυθιστόρημα του Galbraith, με τον τίτλο 'Lethal White', και τώρα γράφω το σενάριο για το 'Fantastic Beasts 3'", είπε η Rowling, αναφέροντας παράλληλα τη σειρά θρίλερ που γράφει υπό το ψευδώνυμο Robert Galbraith.

Ο μεγάλος αντίπαλος Grindelwald, τον οποίο υποδύεται ο Johnny Depp, επιβεβαιωμένα θα επιστρέψει για την τρίτη ταινία. "Ήταν τέλεια και ανυπομονώ για τη νέα ταινία, την οποία θα ξεκινήσουμε να γυρίζουμε νομίζω στα μέσα του επόμενου χρόνου", δήλωσε ο Depp με τη λήξη των γυρισμάτων της ερχόμενης ταινίας και την αρχή της επόμενης.

Η ταινία θα εμφανιστεί στους κινηματογράφους στις 15 Νοεμβρίου. Στην επίσημη σύνοψη αναφέρεται πως, "Σε μία προσπάθεια να εμποδίσει τα σχέδια του Grindelwald, ο Albus Dumbledore (Jude Law) στρατολογεί τον πρώην μαθητή του Newt Scamander, ο οποίος συμφωνεί να βοηθήσει, αγνώμων των κινδύνων που προβλέπονται. Γραμμές σκιαγραφούνται ως αγάπη και η πίστη δοκιμάζεται, ακόμα μεταξύ και πραγματικών φίλων και οικογενείας, σε έναν αυξανόμενα διαχωρισμένο μαγικό κόσμο".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Νέες "φανταστικές" αφίσες από το "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" Η Nagini κάνει την εμφάνιση της στο νέο trailer του Fantastic Beasts 2 Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald - Τελικό Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα