Τα Φιλαράκια παραμένουν μαζί μας στο Netflix

Δεν χρειάζεται κανένας πανικός...

Διάφορες αναφορές βγήκαν χτες ότι το "Friends" θα φύγει από το Netflix, σπέρνοντας τον πανικό σε χιλιάδες fans που αγαπούν και παρακολουθούν ακόμα τη σειρά. Παρ' όλα αυτά, τα νέα ίσως ακούστηκαν πιο άσχημα απ' ότι ήταν.

Ο πανικός για την αποχώρηση του "Friends" στο Netflix (μέσω The Hollywood

Reporter) ξεκίνησε την Κυριακή όταν η σελίδα της σειράς στο κανάλι έγραφε ότι η σειρά θα αφαιρεθεί μετά τον Δεκέμβρη. Αρχικά, να σημειωθεί ότι μιλάμε για το Αμερικανικό Netflix και όχι το Ευρωπαϊκό ή το ελληνικό. Οι συμφωνίες στη χώρα μας είναι διαφορετικές και οποιαδήποτε αλλαγή σχετικά με το show στο αμερικανικό Netflix, δεν επηρεάζει άμεσα εμάς.

Όλα δείχνουν όμως, ότι δεν φεύγει ούτε από το αμερικάνικο Netflix στο τέλος του μήνα. Ο υπεύθυνος προγράμματος του Netflix, Ted Sarandos, ισχυρίστηκε χτες ότι η αφαίρεση του "Friends" ήταν φήμη. Λίγο μετά, το Netflix επίσης επιβεβαίωσε ότι η σειρά θα παραμείνει στο αμερικανικό Netflix για όλο το 2019.

Αν φύγει, θα είναι το 2020 μετά την έναρξη της συνδρομητικής υπηρεσίας της Warner Bros - της οποίας η ίδρυση, δεν θα επηρεάσει εμάς. Αν κρίνουμε από την ανάλογη υπηρεσία της για την DC, δεν θα είναι διαθέσιμη στην χώρα μας και το υλικό της για την ώρα έρχεται μέσω του ελληνικού Netflix με καθυστέρηση.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα