Αχρησιμοποίητες σκηνές του "Deadpool 2" και τα πρώτα σημάδια για το 3

Κάτι για ιδέες ακούστηκε...

Ο συν-δημιουργός του "Deadpool", Robert Liefeld, αποκάλυψε μερικές άγνωστες λεπτομέρειες για το "Deadpool 2" σε μία ειδική προβολή για την Ακαδημία, και τις μετέφερε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Το άρθρο περιέχει spoiler από το "Deadpool 2".

Κατά τον Liefeld, ο πρωταγωνιστής του "Deadpool", Ryan Reynolds, μίλησε για μερικές αχρησιμοποίητες post-credit σκηνές.

Οι εν λόγω σκηνές "περιλάμβαναν τον Deadpool να ουρεί στον τάφο του ShatterStar, τον Peter να εμφανίζεται με ένα προσθετικό χέρι και μία εξ ολοκλήρου νέα X-Force να περνάει από οντισιόν".

Ασφαλώς, το θέμα με την X-Force από μόνο του εμφανίστηκε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του Q&A (Ερωτήσεων & Απαντήσεων). Ένας από τους στόχους της ταινίας ήταν να αποδώσει στον Deadpool/Wade ένα αίσθημα του ανήκειν, ακόμα και μέσω της δυσλειτουργικής X-Force ομάδας. Ο Ryan, μαζί με τους συν-σεναριογράφους του "Deadpool 2", Rhett Resse και Paul Wernick, βρήκε διασκεδαστικό το πως η ταινία μασκάρεψε τη μοίρα της ομάδας και την έκανε "να φαίνεται πιο σημαντική στο μεγάλο σχέδιο".

Στην ταινία είδαμε την ομάδα X-Force να πεθαίνει, εκτός από τον ίδιο τον Deadpool και την υπερβολικά τυχερή Domino, με κωμικό τρόπο, στην αρχή της πρώτης τους κιόλας αποστολής. Μπορεί η σκηνή που προοριζόταν για μετά τους τίτλους τέλους, με την καινούργια X-Force, να μην τα κατάφερε να συμπεριληφθεί στο "Deadpool 2", είδαμε όμως μία διαφορετική στη μέση των τίτλων.

Μεταξύ άλλων, η σκηνή δείχνει τον Deadpool να γυρίζει πίσω στον χρόνο για να σώσει τη Vanessa. Σχετικά με αυτό, στο Q&A πάνελ άφησαν να φανεί πως είναι δύσκολο ένα ταξίδι στον χρόνο να πάει σωστά και πως βρέθηκαν σε αντιπαράθεση για το αν θα έπρεπε να το χρησιμοποιήσουν για αυτόν τον σκοπό. Τελικώς, αισθάνθηκαν ότι το να σώσουν τη Vanessa "ταίριαζε το καλύτερο με τους χαρακτήρες".

Κοιτώντας μπροστά, ο Reynolds σχολίασε πως "δεν υπάρχει έλλειψη ιδεών" για το "Deadpool 3" και πως, στην πραγματικότητα, ο Wernick πρότεινε μία καινούργια στο λόμπι πριν αρχίσει το Q&A.

Τα νέα αυτά θα χαροποιήσουν ιδιαίτερα τους φανς του απέθαντου αντί-ήρωα, αφού ο Reynolds είχε φανεί αβέβαιος σχετικά με την τρίτη επιστροφή του ήρωα.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΚατάλληλα για "ανήλικους άνω των 13" παραμύθια διαβάζει ο DeadpoolDeadpool 2 - Οι κομμένες και Extended σκηνέςΤο "Deadpool 2" γίνεται η 3η υψηλότερα κερδοφόρα R-Rated ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα