Αναμνήσεις μάς φέρνει το mini-reunion του cast του "The Office"

Μας λείπει η σειρά.

Μέλη του cast της τηλεοπτικής επιτυχίας "The Office" συναντήθηκαν και αναδημιούργησαν μια εικόνα από την 3η σεζόν της σειράς.

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η Jenna Fischer (Pam Beesly/Halpert) δημοσίευσε τη φωτογραφία με τον τίτλο "το καλύτερο brunch". Το mini-reunion θυμίζει μια φωτογραφία του τρίτου επεισοδίου με τον τίτλο "A Benihana Christmas". Η Jenna τελείωσε τη δημοσίευσή της με το σχόλιο "τα λέμε σύντομα".

Δείτε τη

φωτογραφία παρακάτω:

Το mini-reunion του "The Office" (2018).

Στη φωτογραφία βλέπουμε τους Creed Bratton (Creed), Paul Lieberstein (Toby), Brian Baumgartner (Kevin), Leslie David Baker (Stanley), Phyllis Smith (Phyllis), Oscar Nuñez (Oscar), Rainn Wilson (Dwight), Angela Kinsey (Angela), Jenna Fischer (Pam) και Ed Helms (Andy). Μέλη που λείπουν είναι οι Steve Carell (Michael), John Krasinski (Jim), Ellie Kemper (Erin), B.J. Novak (Ryan), Mindy Kaling (Kelly), Craig Robinson (Darryl) και Kate Flannery (Meredith).

Τέλος, η Angela Kinsey δημοσίευσε τη δική της φωτογραφία στο Instagram και είπε στον Ed ότι αισθάνεται σαν να βρίσκεται σε οικογενειακό reunion, κάτι στο οποίο ο ίδιος απάντησε "Είμαστε οικογένεια".

Η φωτογραφία του επεισοδίου "A Benihana Christmas".

Φήμες για την αναβίωση της σειράς από το NBC κυκλοφορούν εδώ και ένα χρόνο. Για όσους δεν γνωρίζουν, το "The Office" του NBC πρόκειται για remake της ομώνυμης κωμικής σειράς του BBC, όπου πρωταγωνιστής και δημιουργός ήταν ο Ricky Gervais. Η βρετανική σειρά έτρεξε για 2 χρόνια προτού περάσει τον ωκεανό και επαναδημιουργηθεί ως remake από το NBC, όπου κι έτρεξε για εννέα κύκλους (2005-2013). Στην αμερικάνικη βερσιόν όμως στο επίκεντρο είχαμε τον Michael Scott του Steve Carell και την ομάδα του στην εταιρεία χαρτιού Dunder Mifflin. Η mocumentary σειρά λοιπόν, επικεντρωνόταν στην καθημερινότητα των εργαζομένων, με χαρακτήρες που ενσάρκωσαν οι Jim Krasinski, Jenna Fischer, Rainn Wilson, Mindy Kaling και πολλοί, πολλοί άλλοι. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Carrell αποχώρησε από τη σειρά στην 7η σεζόν, ενώ το "The Office" ολοκληρώθηκε το 2013 με την 9η σεζόν του.

Η σειρά μάς χάρισε πολύ γέλιο. Ποιος θα ξεχάσει τις φάρσες του Jim στον Dwight όλα αυτά τα χρόνια; Πρόσφατα ένα άλλο mini-reunion έλαβε χώρα στην εκπομπή "Saturday Night Live".

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceTo cast του "The Office" ξαναενώνεται χάρη στο "Saturday Night Live"Αναβίωση του Office κι επίσημα στα σκαριάThe Office: Ο Jim φαίνεται να ξόδεψε πολλά χρήματα για τις φάρσες στον Dwight

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα