Αποκλειστικό: Αποκαλύφθηκε η φωνή του Bumblebee

Και ο λόγος που την καθιστά απαραίτητη.

Μετά από χρόνια χωρίς δυνατότητα να μιλήσει, ο Bumblebee βρήκε επιτέλους τη φωνή του στο ερχόμενο spin-off. Το IGN φέρνει την αποκλειστική αποκάλυψη του ηθοποιού που θα δανείσει τη φωνή του στο θρυλικό μηχάνημα, και δεν είναι άλλος από τον Dylan O'Brien ("Maze Runner", "Teen Wolf").

Σε συνομιλία του IGN με τον παραγωγό του franchise

των "Transformers", Lorenzo di Bonaventura, την προηγούμενη εβδομάδα, αποκαλύφθηκε το όνομα του ηθοποιού και ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο η ταινία να δώσει, τελικά, στο Transformer τη δική του φωνή.

"Από τη στιγμή που το προσεγγίσαμε ως μία ιστορία προέλευσης, αισθανθήκαμε πως θα ήταν ταιριαστό να ακούσετε τη φωνή του", δήλωσε ο di Bonaventura για τον χαρακτήρα. "Αυτή είναι η απλή λογική που χειριστήκαμε. Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις θα είναι διαφορετικές. Αλλά οι βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις αυτού είναι, από τη στιγμή που πραγματικά επανατοποθετούμε τη μυθολογία, ουσιαστικά, του ποιος είναι ο Bumblebee. Και έτσι, αυτό έμοιαζε σε εμάς να είναι κατάλληλο, να έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τη φωνή του".

Ο Dylan O'Brien στο "Maze Runner: The Scorch Trials".

Με την υπόθεση της ταινίας να τοποθετείται στη δεκαετία του '80, ο Travis Knight παίρνει τα σκηνοθετικά ηνία από τον Michael Bay, και ακολουθεί τον Bumblebee, ως έναν νεαρό στρατιώτη στον πόλεμο των Autobots εναντίων των Decepticons στον Cybertron, που θα ταξιδέψει στη Γη για μία αποστολή ύψιστης σημασίας.

Ενώ βρίσκεται στη Γη, o Bumblebee θα γίνει φίλος με ένα έφηβο κορίτσι, τη Charlie, την οποία υποδύεται η Hailee Steinfeld, η οποία άθελα της θα τον αγοράσει ως το πρώτο της αυτοκίνητο. Μαζί, αντιμετωπίζουν τα δύο απεχθή Decepticons, Shatter (με τη φωνή της Angela Bassett) και Dropkick (με τη φωνή του Justin Theroux), σε μία περιπέτεια που θα καθορίσει τη ζωή και των δύο. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά όπου θα ακουστεί η φωνή του Bumblebee στη σειρά των live-action ταινιών του franchise.

Dylan έχει αυτή την εξαιρετική ποιότητα στη φωνή του της νεανικής ζωντάνιας, και επιπλέον αρκετή αξιοπιστία", εξήγησε ο παραγωγός. "Πιστεύω πως αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι επιθυμούσαμε να έχει ο Bumblebee".

Ο Di Bonaventura πρόσθεσε πως, μέχρι στιγμής, οι αντιδράσεις που έχει λάβει για την επιλογή του O'Brien είναι θετικές. "Ευτυχώς, το δείξαμε σε μερικούς θεατές, και οι άνθρωποι έδειξαν να πιστεύουν ότι θα ήταν μία σωστή και κατάλληλη φωνή", ανέφερε ο παραγωγός. "Ποτέ δεν ξέρεις, προφανώς αυτό είναι ένα ευαίσθητο θέμα για τους ανθρώπους. Αλλά αποδεικνύεται ότι φαντάζονται τη φωνή του κάπως έτσι".

Η πρώτη αφίσα για το "Bumblebee" κυκλοφόρησε νωρίτερα και ήρθε να αποτίσει φόρο τιμής σε έναν ακόμα ευγενή και πολύ-αγαπημένο μεταλλικό γίγαντα, τον "Iron Giant".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceBumblebee Trailer (Υποτιτλισμένο)Φόρο τιμής στο "Iron Giant" αποτίει η νέα αφίσα του "Bumblebee"SDCC 2018: Bουτιά στα άδυτα της παραγωγής του "Bumblebee"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα