Συνελήφθη ο ατζέντης του Μιραλάς!

Ο ατζέντης του Κέβιν Μιραλάς και άλλων γνωστών ποδοσφαιριστών Κριστόφ Ενροτέ, συνελήφθη στο Μονακό, στα πλαίσια ερευνών για ξέπλυμα μαύρου χρήματος για την μεταγραφή του Σέρβου στράικερ Αλεξάνταρ Μίτροβιτς από την Άντερλεχτ στη
Νιούκαστλ.

Σύμφωνα με το AFP και βελγικά ΜΜΕ, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης έρευνας έγιναν έφοδοι σε τοποθεσίες σε Βέλγιο, Μονακό και Λονδίνο και πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις, του Ενροτέ και του συνεργάτη του Κριστόφ Σενιό στη Λιέγη.

Ο Μίτροβιτς, είχε μεταγραφεί από την Άντερλεχτ στη Νιούκαστλ το 2015 αντί 18.5 ευρώ και οι βελγικές αρχές υποπτεύονται ότι υπήρξε ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην συγκεκριμένη μεταγραφή, στην οποία σύμφωνα με την βελγική Derniere Heure είχαν συμμετοχή και οι γνωστοί μάνατζερ Πίνι Ζάχαβι και Φάλι Ραμαντάνι.

Μάλιστα, για την ίδια υπόθεση είχαν γίνει έρευνες τον περασμένο Απρίλιο στα γραφεία της Άντερλεχτ και της βελγικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο Ενροτέ, εκτός του Μιραλάς, εκπροσωπεί και άλλους γνωστούς ποδοσφαιριστές όπως οι Κουρτουά, Καράσκο και Εμποκανί.

Παλαιότερα εκπροσωπούσε και τον Γιούρι Τίλεμανς, έχοντας συμμετοχή στη μεταγραφή του από την Άντερλεχτ στη Μονακό το 2017. Ωστόσο, η συνεργασία με τον παίκτη τερματίστηκε, όταν ο μέχρι τότε συνεργάτης του Ενροτέ Πέτερ Σμέιτς, τον κατηγόρησε ότι πήρε προμήθεια 6 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή, με τους δύο πρώην συνεργάτες να βρίσκονται στα δικαστήρια.
Keywords
Τυχαία Θέματα