Διαθέσιμο το Frontier Pursuits του Red Dead Online

Το κυνήγι τώρα ξεκινά.

To Red Dead Online έλαβε ενημέρωση, που έφερε πολύ νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι, ονόματι Frontier Pursuits, και μπορείτε να το δοκιμάσετε τώρα.

Βασική είσοδος στο Frontier Pursuits είναι τα νέα Specialist Roles, που παρέχουν μια συγκεκριμένα career paths για τους παίκτες που θέλουν να έχουν μεγαλύτερο σκοπό στις περιπέτειες τους. Για την ώρα υπάρχουν τρεις ρόλοι: Bounty Hunter,

Trader και Collector και η Rockstar υπόσχεται πως θα δούμε περισσότερα στο μέλλον.

Αυτά συνδυάζονται με τα role-specific Free Roam Events στον κόσμο, που διευρύνει όλα όσα έχετε να κάνετε καθημερινά.

Tο update φέρνει επίσης νέα αντικείμενα, όπλα, είδη αλόγων, ρούχα και οχήματα, που χρησιμοποιούν τα άλογα. Μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας εμφάνιση και να την αποθηκεύσετε με συγκεκριμένο όνομα. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την εμφάνισή σας, χωρίς να κάνετε reset την πρόοδό σας.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceUpdate του Red Dead Online θα φέρει Specialist RolesΨεύτικη η διαρροή του Alien DLC στο Red Dead Redemption 2Ο κώδικας του Social Club φαίνεται να αποκάλυψε PC κυκλοφορία του Red Dead Redemption 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα