H Apple παρουσίασε νέο φθηνό αλλά μεγαλύτερο iPad

Προσιτό αλλά μεγαλύτερο.

H Apple ανακοίνωσε ένα νέο iPad στην κατηγόρια των πιο φθηνών επιλογών της, κατά την συνέντευξη τύπου στο Steve Jobes Theatre στην Καλιφόρνια.

Το νέο iPad 10,2 ιντσών αναμένεται να αντικαταστήσει το iPad των 9,7 ιντσών, που είχε παρουσιαστεί για μαθητές πέρυσι. Το νέο μέγεθος οθόνης ταιριάζει με τον προκάτοχο του, αλλά χωρίς να πιάνει

τον ίδιο χώρο με τα iPad 10,5 ιντσών και 11 ιντσών Pro.

Με την νέα Retina οθόνη έχει 3,5 εκατομμύρια pixels, προσφέροντας 3,3x περισσότερα pixels και 3,7x καλύτερες γωνίες θέασης από το μοντέλο των 9,7 ιντσών. Έχει όμως το ίδιο A10 Fusion chip επεξεργαστή άρα λογικά δεν θα είναι πιο γρήγορο.

Με το Smart Connector που βρίσκεται στο πίσω μέρος, μπορεί επίσης να συνδεθεί κάποια από τα μαγνητικά πληκτρολόγια της Apple. Στις ΗΠΑ η τιμή του θα ξεκινάει από τα $329. H διάθεση του θα ξεκινήσει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η Apple είχε αρκετές ανακοινώσεις για τους fans της χτες. Παρουσίασε το iPhone 11 και την τιμή του, τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max και νέα Apple Watch. Στον τομέα του gaming έδειξε το Apple Arcade με κάποια από τα παιχνίδια του και ένα νέο action RPG παιχνίδι για τα iPhone. Τέλος, αποκάλυψε την ακριβή διάθεση και τιμή της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας AppleTV+.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΗμερομηνία κυκλοφορίας και τιμή για τo Apple Watch Series 5Έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή για το Apple ArcadeΗ Apple ανακοινώνει το νέο της event και εμείς περιμένουμε τα νέα iPhones

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα