Μια μυστηριώδης κοσμική δολοφονία φέρνει το Incoming της Marvel

Οι ήρωες του Marvel Universe ενώνονται για να βρουν τον δολοφόνο.

H Marvel Comics έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο κόμικ "Incoming", που θα περιλαμβάνει κάποιον άγνωστο για την ώρα φόνο που θα ενώσει διάφορα μέλη του Marvel Universe.

Το "Incoming" θα κυκλοφορήσει τέλη

Δεκεμβρίου και θα βάλει τις βάσεις για τα κόμικ της Marvel το 2020. Τα πρώτα στοιχεία της ιστορίας του δόθηκαν στην ιστορία του Al Ewing στο Marvel Comics #1000. Το πρώτο τεύχος έχει γραφτεί από τους Al Ewing, Dan Slott, Chip Zdarsky, Kelly Thompson, Greg Pak, Eve L. Ewing, Matt Rosenberg, Ed Brisson, Saladin Ahmed, Tini Howard, Jonathan Hickman, Donny Cates, Jason Aaron με σχέδιο των Humberto Ramos, Jim Cheung.

Η επίσημη περίληψη έχει ως εξής: "Ένας μυστηριώδης φόνος φέρνει κοντά τους ήρωες του Marvel Universe στην έρευνα τους για τον δολοφόνο - αλλά κάνεις δεν μπορεί να φανταστεί που θα οδηγήσουν τα ίχνη, ή πώς θα επηρεάσουν τα πάντα από το 2020 και μετά! Ποιος είναι το θύμα και ποιος ο επιτιθέμενος;

Το τελευταίο κεφάλαιο του 80ου έτους της Marvel, θα ενώσει όσα έγιναν το 2019 και θα θα ξεκινήσει μια νέα αφήγηση για την χρονιά που έρχεται! Περιλαμβάνει τους Avengers, the Fantastic Four, the X-Men, the Guardians of the Galaxy, Daredevil, Spider-Man, the Champions, the Agents of Atlas, Valkyrie, the Immortal Hulk, Jessica Jones, Venom, Ghost Rider, the Masked Raider κι άλλους!".

Εδώ και κάμποσο καιρό η Marvel έδινε διάφορα teasers με στοιχεία αυτής της περίεργης ιστορίας, που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceTo Marvel Comics #1000 έχει...Batman cameo;Ένας αναπάντεχος εχθρός για τους Spider-Man και Venom στο Absolute CarnageUPDATE: Αποκαλύπτονται οι ταυτότητες των μελών της 'Doc Justice and the J-Team'

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα