Συνάντηση με ανταλλαγή απόψεων για τη γυναικεία υδατοσφαίριση

Μια συνάντηση έλαβε χώρα την Τρίτη (25/10) μεταξύ ομοσπονδιακών και σωματειακών προπονητών γυναικείων ομάδων υδατοσφαίρισης.

Οι άνθρωποι του αθλήματος αντάλλαξαν απόψεις και στη συνέχεια ακολούθησε διάλογος, προτάσεις, ανασκόπηση της αγωνιστικής χρονιάς, προγραμματισμός για αυτή που έχει ήδη αρχίσει. Μάλιστα η Αλεξία Καμμένου, η οποία είναι η προπονήτρια της Εθνικής ομάδας γυναικών ανέλυσε τα πεπραγμένα της περασμένης σεζόν και παράλληλα παρουσίασε τον σχεδιασμό της τρέχουσας.

Στη

συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ βρέθηκαν οι Τάσος Πιρπιρής (βοηθός προπονητής εθνικής γυναικών), Ευτυχία Καραγιάννη (προπονήτρια εθνικής νέων γυναικών Κ19 και νεανίδων Κ18), Κατερίνα Οικονομοπούλου (βοηθός νέων γυναικών Κ19 και νεανίδων Κ18), Γιώργος Τσόκας (προπονητής εθνικής κορασίδων Κ16), Άννα Χατζηγεωργάκη (βοηθός προπονήτρια κορασίδων Κ16), Μιχάλης Βλάχος (ειδικός γυμναστής), Δημήτρης Αθυμαρίτης (προπονητής κολύμβησης), καθώς και οι προπονητές όλων των ομάδων της Α1 εθνικής κατηγορίας, είτε με φυσική παρουσία είτε με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Τέλος συμφωνήθηκε από όλους ότι να επαναληφθεί εν ευθέτω χρόνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα