Λειψία-Ρεάλ Μαδρίτης 3-2: Με Σαχτάρ «σφραγίζουν» την πρόκριση οι Γερμανοί! (hls)

Η Λειψία μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Στο 13′ ο Σομποσλάι εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Αντρέ Σίλβα, ο οποίος δοκίμασε να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Κουρτουά απέκρουσε. Ο Γκβάρντιολ πήρε το «ριμπάουντ» και με το κεφάλι από κοντά κάνει το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ενκουκού μέσα από την περιοχή της Ρεάλ Μαδρίτης με τρομερό τελείωμα διπλασιάζει τα γκολ

για τους γηπεδούς. Στο 44ο λεπτό ο Βινίσους από κοντά κέρδισε τον Μπλάσβιχ της Λειψία και μειώσε για τους «μπλάνκος» με το κεφάλι. Ο Βέρνερ πέρασε στη θέση του Αντρέ Σίλβα και στο 81′ έκανε το 3-1 για τη Λειψία, ύστερα από γύρισμα του Ενκουκού. Ο Ροντρίγκο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων μείωσε εκ νέου για τους Ισπανούς, αλλά το βαθμολογικό τρίποντα-πρόκρισης πήρε η γερμανική ομάδα.

Οι ενδεκάδες:

Λειψία (Μάρκο Ρόζε, 4-2-3-1): Μπλάσβιχ, Σιμακάν (89’Χένρικς), Γκβάρντιολ, Ορμπάν, Ράουμ (69’Ντιαλό), Αϊνταρά (84’Κάμπλ), Σλάγκερ, Σομποσλάι, Φόρσμπεργκ (69’Όλμο), Ενκουνκού, Αντρέ Σίλβα (69’Βέρνερ).

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι, 4-3-3): Κουρτουά, Μιλιτάο, Λούκας Βάθκεθ (69’Καρβαχάλ), Νάτσο (69’Αλάμπα), Ρίντιγκερ, Κρόος (76’Αζάρ), Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Ροντρίγο, Ασένσιο, Βινίσιους.

Η βαθμολογία του Group F:

Ρεάλ Μαδρίτης 10Λειψία 9Σαχτάρ 6Σέλτικ 2

Επόμενη Αγωνιστική:

02/11, 19:45 Ρεάλ Μαδρίτης-Σέλτικ


02/11, 19:45 Σαχτάρ – Λειψία

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Keywords
Τυχαία Θέματα