Μπενφίκα-Γιουβέντους 4-3: “Μίκρυνε” την Κυρία

Η Γιουβέντους έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League απέναντι στην Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, στην οποία έφτανε ακόμα κι η ισοπαλία για να αφήσει έξω τη “Μεγάλη Κυρία” του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Στο πρώτο ημίχρονο όμως οι “Αετοί” της Λισαβόνας “γράπωσαν” τη Γιουβέντους και την φιλοδώρησαν με τρία γκολ. Αρχικά προηγήθηκαν με τον Αντριάνο Σίλβα στο 17ο λεπτό για να ισοφαρίσει

ο Βλάχοβιτς τέσσερα λεπτά αργότερα.

Στο 28′ ο Ζοάο Μάριο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που έκανε ο Κουαδράδο (χέρι) και στο 35′ ο Ράφα Σίλβα με εκπληκτικό τακουνάκι από ασίστ του Ζοάο Μάριο έκανε το 3-1. Ο ίδιος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 στο 50ο λεπτό με υπέροχη λόμπα.

Η Γιουβέντους ξύπνησε μετά το 70ό λεπτό και αφού πρώτα κατάφερε να μειώσει σε 4-2 με τον Μίλικ στο 77′, δύο λεπτά αργότερα έφερε το ματς στο γκολ με τον Μακένι να κάνει το 4-3. Με έντεκα λεπτά στο ρολόι η Γιουβέντους δεν κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και μοιραία απόκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League.

Οι συνθέσεις

Μπενφίκα (Ρότζερ Σμιντ): Βλαχοδήμος, Μπα (82′ Ζούνιορ), Α. Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλντο, Φερνάντες, Λουίς, Ρ. Σίλβα (87′ Μούσα), Μάριο, Άουρσνες, Ράμος (88′ Νέρες)

Γιουβέντους (Μάσιμο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι (60′ Άλεξ Σάντρο), Γκάτι, Κουαδράδο (60′ Μιρέτι), Μακένι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς (70′ Ζούνιορ), Βλάχοβιτς (70′ Σούλε), Κεν (46′ Μίλικ)

Keywords
Τυχαία Θέματα