Στρατιωτική επιστροφή για το "The Suicide Squad"

Rick is back!

Άλλη μια επιστροφή θα δει η ταινία "The Suicide Squad". Σύμφωνα με το flickeringmyth, ο Joel Kinnaman γνωστός μέσα από την πρώτη ταινία ως Rick Flag θα επιστρέψει για το reboot.

Τα νέα τα επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ηθοποιός, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στη δημοσίευση που έκανε δήλωσε ότι προετοιμάζεται για την ταινία, εξού και το γεγονός ότι μπροστά του

υπάρχουν σακούλες με σφαίρες.

Δείτε τη δημοσίευση παρακάτω:

Εκτός από το "Suicide Squad", τον Kinnaman τον έχουμε δει στις τηλεοπτικές σειρές "The Killing" του AMC, "House of Cards" ως Governor William Conway, την 1η σεζόν "Altered Carbon" και την μίνι σειρά του Amazon, "Hanna", η οποία ανανεώθηκε για 2η σεζόν. Όσον αφορά το κινηματογραφικό τοπίο, ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει στα "RoboCop" (2014), "Run All Night" (2015) και "Child 44" (2015) πλάι στους Τom Hardy, Gary Oldman και Noomi Rapace.

Ο Rick Flag στην ταινία είναι μέλος των Ειδικών Δυνάμεων, τον οποίο έχει προσλάβει η Amanda Waller για να προσέχει την June Moone, την οποία και ερωτεύεται. Αργότερα, ο ίδιος και η ομάδα του θα αναλάβουν να συνοδέψουν την Suicide Squad στην προσπάθειά της να ελευθερώσουν την June από την μάγισσα Enchantress.

Ο Will Smith δεν θα επιστρέψει για να ενσαρκώσει ξανά τον Deadshot και δημοσιεύματα ήθελαν τον Idris Elba να αναλαμβάνει τον ρόλο, κάτι που μάθαμε ότι δεν θα ισχύσει τελικά. Επιπλέον, η Margot Robbie θα εμφανιστεί στην ταινία ως Harley Quinn, παρά τα προηγούμενα δημοσιεύματα που υπονοούσαν το αντίθετο. O Jai Courtney θα επιστρέψει ως Captain Boomerang και η Viola Davis θα επιστρέψει ως Amanda Waller.

Νέα προσθήκη είναι αυτή του John Cena, ο οποίος θα αναλάβει τον φημολογούμενο ρόλο του Dave Bautista ωςPeacemaker, και του David Dastmalchian ως Polka-Dot Man. Πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τον Michael Rooker να βρίσκεται σε συζητήσεις για τον ρόλο του King Shark.

O James Gunn θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει την ταινία, ενώ μετά θα αναλάβει το "Guardians of the Galaxy 3" της Marvel. Το "Suicide Squad 2" αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 6 Αυγούστου 2021.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Ιούνιο και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα κρυφτείτε από τον ήλιο. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece Ο Michael Rooker σε συζητήσεις για τον ρόλο του King Shark στο "The Suicide Squad" To πουά του κουστούμι ετοιμάζει ο David Dastmalchian για το "Τhe Suicide Squad" Μάχιμη η νέα προσθήκη του "The Suicide Squad"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα