Απαρηγόρητος ο Τσιτσιπάς – VIDEO

12:13 3/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αποκλεισμό του από το Γαλλικό Όπεν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα είχε με τον εαυτό του

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες για break point στο καθοριστικό σετ (0/8) και γενικά στο ματς (5/27), στάθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς αμέσως μετά την ήττα από τον Στάνισλας Βαβρίνκα στον 4ο γύρο του Γαλλικού Όπεν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, στο 4ο μεγαλύτερο ματς στην ιστορία του Γαλλικού Όπεν που κράτησε 5 ώρες και 9 λεπτά αγώνα, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Ελβετό αντίπαλό του και λίγες στιγμές αργότερα, χρειάστηκε

να αντιμετωπίσει τους δημοσιογράφους.

Οι λέξεις, έβγαιναν με δυσκολία…

“Αυτό είναι το χειρότερο στο τένις. Το χειρότερο συναίσθημα. Κανείς δεν θέλει να είναι στη θέση μου. Νιώθω εξαντλημένος. Δεν είχα ξανά τέτοια εμπειρία στη ζωή μου. Νιώθω απογοητευμένος με την εξέλιξη. Έχει περάσει πολύς καιρός που έχω να κλάψω μετά από παιχνίδι. Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ συναισθηματικά. Θα προσπαθήσω να μάθω από αυτό” είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος.

“Ήμουν κοντά, πολύ κοντά. Του έδωσα χώρο να κάνει αυτό που κάνει, όλα αυτά τα break points. Πολλά break points. Πάρα πολλά. Δεν έπαιξα. Περίμενα από κάποιον άλλον να παίξει για μένα σήμερα. Δεν έπαιξα” πρόσθεσε ο Τσιτσιπάς.

Λίγο αργότερα, όμως, αφού είχε επανέλθει η συναισθηματική ισορροπία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο στο Facebook.



The post Απαρηγόρητος ο Τσιτσιπάς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα