Η Bethesda είχε προετοιμαστεί για την αντίδραση στο Fallout 76

Ποια αντίδραση;

O σκηνοθέτης του Fallout 76, Todd Howard, αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά σχετικά με την αντίδραση της κοινότητας που ακολούθησε την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

"Ξέραμε ότι θα είχαμε αντιδράσεις", είπε σύμφωνα με το pcgamer. "Το περιμέναμε, ξέραμε ότι αυτό δεν ήταν εκείνο το είδος του παιχνιδιού που έχει συνηθίσει ο κόσμος από εμάς. Ήμασταν λοιπόν έτοιμοι για την κριτική, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας είναι απόλυτα δικαιολογημένο."

Ο Howard

πάντως πιστεύει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι στάθηκε αφορμή για να πέσει το prestige της Bethesda. Θεωρεί, επίσης, ότι το παιχνίδι θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη δοκιμαστική περίοδο αλλά και περισσότερους παίκτες για να το δοκιμάσουν πριν τελικά κυκλοφορήσει.

Τελικά κατέληξε ότι, παρά τις όποιες αντιδράσεις, το παιχνίδι απέκτησε τελικά την μορφή που είχαν οραματιστεί εξ' αρχής και πλέον το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σχέση με το αρχικό.

Η αλήθεια πάντως είναι, ότι επειδή μας είχε λείψει να ακούμε γι' αυτό, θα κάνουμε μία γρήγορη αναδρομή σε όλες τις γκάφες της Bethesda.

Τι να πρωτοθυμηθούμε όμως... Καταρχάς τα άπειρα bugs, για τα οποία είχε μιλήσει και η ίδια η εταιρεία λέγοντας ότι θα υπάρξουν πολλά post-lunch patches που θα τα διορθώνουν. Τελικά τα patches αυτά άργησαν κάπως να έρθουν αφήνοντας την κοινότητα εκνευρισμένη.

Αποκλείεται να μην έχετε ακούσει τίποτα για την περιβόητη πλαστική σακούλα. Για όσους δεν το θυμούνται η εταιρεία έστειλε όλο το Power Armor Edition του παιχνιδιού δίνοντας μία νάιλον τσάντα αντί γι' αυτή που είχαν υποσχεθεί, λέγοντας μάλιστα αρχικά ότι δεν σκοπεύουν να δώσουν την κανονική. Τελικά όμως υπέκυψαν, χάρη στη μαζική αντίδραση των παικτών και υποσχέθηκαν να δώσουν το canvas bag. Το αστείο είναι ότι κάπου τώρα πρέπει να το παραλαμβάνουν οι δικαιούχοι... Ας μην ξεχάσουμε επίσης και τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων αρκετών παικτών στο site της εταιρείας. Μετά από όλα αυτά ένα έχουμε να πούμε...

Fallout 76, μας είχες λείψει!

IGN Greece YouTuber δοκίμασε να τερματίσει το Fallout 76 χωρίς Pip-Boy Fallout 76: Η Bethesda είναι έτοιμη να λύσει άλλο ένα από τα πολλά Endgame-θέματα του παιχνιδιού Λεπτομέρειες από το Fallout 76 Roadmap

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα