Ζοάο Καρβάλιο, ένας "άγουρος" Φορτούνης; (vids)

Πρόκειται για το νέο ερυθρόλευκο μεταγραφικό trend και το σουλούπι του "κουμπώνει" σε πιθανή πώληση του Κώστα Φορτούνη. Ο Ζοάο Καρβάλιο γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου του 1997 και από την ηλικία των 8 ετών αποτέλεσε μέρος της ακαδημίας της Μπενφίκα. Το 2017 έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Λισαβόνας, ενώ αγωνίστηκε και για έξι μηνες στη Βιτόρια Σετούμπαλ, πριν αποκτηθεί από τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη με πενταετές συμβόλαιο αντί 15 εκατομμυρίων ευρώ. Το συγκεκριμένο
ποσό αποτέλεσε ρεκόρ μεταγραφής για το βρετανικό σύλλογο!

Ο Ζοάο Καρβάλιο συμμετείχε σε 38 ματς με τη Φόρεστ, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και σημειώνοντας οκτώ ασίστ, για να κερδίσει την αποδοχή τόσο του Αϊτόρ Καράνκα, όσο και του αντικαταστάτη του στον πάγκο της ομάδας, Μάρτιν Ο' Νιλ.

Δείτε το γκολ του Καρβάλιο απέναντι στη Χαλ, στο 1.05 του βίντεο.

Ο Καρβάλιο είναι ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ σε εμπορική αξία, ενώ στην ίδια κατηγορία συμπεριλαβάνεται στους κορυφαίους 30 ποδοσφαιριστές της Πορτογαλίας. Η τιμή του ειναι σταθερά σε ανοδική πορεία σύμφωνα με το transfermarkt.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του, αλλά και τον τρόπου που κινείται στο γήπεδο στο παρακάτω βίντεο.

Για την ώρα ο 22χρονος μέσος απολαμβάνει τις διακοπές του με τη σύντροφο του κάπου στις Βαλεαρίδες νήσους, όπως βλέπουμε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

View this post on Instagram

Holidays with my life ❤️

Keywords
Τυχαία Θέματα